HAPPY HALLOWEEN!

Hejhej! 

Jobbdagen gick sjukt snabbt idag, så när jag slutade så kändes det knappt som jag arbetat under dagen. 

(null)

Jag och Lilja åkte hem, käkade middag och så sminkade jag henne lite halloween:ig inför besöket till det populära, omtalade skräckhuset i Tyresö/Trollbäcken. Vi tog sällskap med Lotta, Noah och Molly samt Sebbe och hans syster och mamma. Barnen hade kul trots att det var super kallt. Gick bus eller godis till grannhusen också.  Bäst att passa på när man kan. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Rekommenderar verkligen ALLA med barn att åka dit och uppleva lite skräck. Det är inte allt för läskigt men samtidigt läskigt. Om ni förstår vad jag menar. Är oftast kö upp till dörren för att få godis, men kön går rätt snabbt ändå och man hinner lixom se allt medans man väntar. 
Tänk att en kvinna startade det här för att ordna ett ordentligt halloweenfirande för barnen. Mäktigt. 


När Lilja trodde hon sett allt, men inte kommit till dörren än. 

Fanns så mycket mer än det ni ser på bilder eller videos. Svårt att få med allt, och svårt att berätta hur mäktigt det verkligen var när man var där. 

Men tack för sällskapet, borde bli mer av en tradition att göra det tillsammans. 

Nu är vi hemma och har krupit ner i sängen, ska bara ta det lugnt och hoppas på att ungen somnar tidigt idag så jag får sova. Är helt slut efter den här fullspäckade dagen.  

(null)

Imorgon är det sista dagen att jobba för den här veckan. Då ska det bara ta det lugnt och hänga med kidsen. Ladda batterierna till Lördag då det ska tändas ljus, fixa i ordning mig, hålla koll på matcherna och heja fram mitt lag till SM guld samtidigt som jag ska umgås med Jenny och hennes kille och föra innan vi drar till årets fest här i Tyresö

Men sov så gott!!