Friday!

Hello hello! 

Sitter på altanen just nu och lyssnar på 90 tals musik. Alltså. I LOVE IT!! ❤️ Fastnar mer och mer för varje dag som går och längtar ännu mer tills det är dags för festivalen i sommar med bästa Eleni. Fixat våra tröjor och nu får man bara hoppas på att det är solsken denna dag. 

(null)

Har inte bloggat på ett tag, men har inte riktigt funnit lusten eller ron till det hela, men just nu när jag lyssnar på musik som får mig glad i hela själen passar jag på. 
Dock påminner många av låtarna mitt ex, han brukade lyssna på många 90 tals hits, men vad fan.. Har slutat tycka synd om mig själv utan är snarare stolt och glad att jag idag är den där gamla Emelie, som försvann med tiden när vi var tillsammans. Var alltid sur, arg och mådde i det stora hela inte bra. 
Men märker så förändringen på mig själv och många runt omkring mig ser den oxå och att jag nu är lyckligare än på länge. 

Försöker planera Liljas kalas också. 
Hon ska ha kalas nästa vecka för kompisarna och veckan efter fyller hon år och har firande tillsammans med släktingar och vänner till familjen. Ska bli så mysigt. 

(null)

Hon har många krav men dom ska nog gå och att fixa, dom måste gå att fixa. Måste ta mig in till stan och köpa en av dom presenterna hon verkligen vill ha. Älskade unge ❤️
Fattar ni att ungen fyller 8 år och att jag fått äran att vara mamma till henne så länge?! Det är helt sjukt vad tiden går fort. 

Men jag njuter för fullt av mammalivet och alla kloka, galna och fantastiska saker som hon hittar på och som hon säger.  

Nu ska jag fortsätta njuta ute på altanen och se om Lilja är sugen på glass. Hon måste få i sig något i denna värme. Trots att det blåser lite då och då. 

Puss och kram! 

(null)