Update: nyårsafton.

Hejhej! 

Nyårsafton är avklarat och vad gjorde jag?! På dagen försökte jag mest kurera mig eftersom jag fått världens förkylning och hostar som fan. Tog hostmedicin, halstabletter, och febernedsättande medicin. Mådde bättre på eftermiddagen. Tur. 

Jag och Lilja fixade oss, satt på oss våra outfits och gjorde oss klara medans Martin lagade middag. Oxfilé med potatisgratäng. Heaven 😍  Lotta kom förbi också. 

(null)

(null)

(null)

Vi öppnade Pommacen och skålade tillsammans medans vi åt middag. Supermysigt. 

(null)

(null)

Maten var så sjukt jäkla god. Blev så seg efter maten och kände för art sova, men det är ju nyårsafton en gång om året, så jag höll mig vaken.  Lotta åkte hemåt, och vi spelade Cluedo tillsammans. Supermys. 
Lilja fick det i julklapp och egentligen är hon väl forfarande lite för liten för det, är ett ganska svårt spel men hon var i lag med Martin så dom hjälptes åt. Jag vann. 

(null)

Vid 22.00 tog jag bussen mot centrum och sen vidare mot Granängsringen. Kicki hade fest, mötte upp Sara vid bussen och så drog vi till Kicki. Supertrevligt. 
Lilja hade redan planerat sen långt innan att hon och mormor skulle hänga på nyår, så var mest tjat om när jag skulle åka när jag var hemma, älskar att jag hann med båda firandena. Lilja var ändå så trött och slocknade rätt snabbt efter att jag gått. Hon var nöjd då dom hade smällt lite raketer innan hon somnade. 

Vi har runt 10-12 personer hos Kicki. Dansade, pratade, skrattade, sjöng. Kunde inte undgå att tänka lite tillbaka på nyårsafton för två år sen. Men tanken släppte rätt snabbt. Hade inte riktigt tiden till det, pratades, skrattades och umgicks så tanken glömdes bort. Vilket var tur. Varför sitta och tänka tillbaka nått som ändå inte var menat att vara? Simpelt. 

Vid 23.50 gick vi ut utanför porten och såg på fyrverkerierna. Så vackert. Jag har ju sån respekt för smällare över lag, så trots att jag stod där mitt i smeten och älskade det så fanns det endå en respekt och rädsla. Nämligen varit med om att se hur en människa fått en stor jävla fyrverkerigrej över sig. Vill gärna inte se det igen eller själv behöva få det. 
Vi gick tillbaka till Kicki och fortsatte festa, vid 06.00 tog jag taxi därifrån. 

(null)

(null)

(null)

Idag har det inte hänt så mycket. 
Bara tagit det lugnt, tittat på Huset fullt via Netflix. Pratat med Sara och bara allmänt haft en lugn soft dag. 

Imorgon ska jag och Lilja till centrum och köpa present till granntjejen som ska ha kalas imorgon. Mysigt. Och vid 17.00 drar hon över dit och då ska jag passa på att lägga mig i ett långt bad och tvätta kläder. Vad är era planer för imorgon?! 

PUSS OCH KRAM! 

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: