Redan mitten av Februari

Hej! 

Sitter på jobbet just nu och har rast. 
Är ju påväg in och pröva något nytt på jobbet med stöttning av mina kollegor. Känns så sjukt bra, samtidigt som det känns lite läskigt. Men allt ordnar sig tillslut lixom. 

Förr förra veckan var jag hemma sjuk hela veckan, feber och en rejäl förkylning. Lilja lyckades också bli smittad så helgen blev lugn i hopp om att hon skulle krya på sig. 
Kalas blev det också, hennes vän fyllde år. 
Vilket blev resultatet i att hon var hemma Måndag-Onsdag förra veckan.
Tack bästa Mamma för hjälpen. 
Efter att ha varit hemma en vecka själv kände jag att jag behövdes på jobbet, så hon ställde upp och vabba med henne Tisdag och Onsdag. Så att jag kunde jobba. 

(null)

Helgen då?! 
Fredagen slutade jag 17.00, åkte hem och mer eller mindre bara kissade och sen åkte vi till ICA Maxi i Haninge och handlade och pantade en massa burkar. Över 800kr fick vi ihop när alla påsar var klara.  Wow! 
Fick bli en middag ute på McDonalds då klockan hann bli så mycket. 
Tina hade fyllt år i Torsdags så hon hade en liten tillställning hemma hos sig som jag passade på att åka till. 

(null)
Supertrevligt och många glada skratt. 

I Lördags var det dags för deltävling 2 i Melodifestivalen och ni som följt mig länge vet att JAG älskar mello och att det lixom är årets fetaste, största och längsta fest. Jag är rätt insatt och älskar hela kalaset lixom. 
Första deltävlingen. 
Blev som jag ville och hoppats på, rätt gick vidare och sådär. 
Deltävling 2, den som var i Lördags
För mig är det skandal. 
Malou Prydts låt var helt okej, men inget final bidrag. Men grattis ändå till vinsten. Hanna Ferm och Liamoos låt påminner mig i just meningen: Dont let me down om precis den låten med The chainsmokers. Meningen och melodin i det stycket är precis likadant. Lyssna och hör. Och för mig var dom inte alls några vinnare tyvärr. 

Hade hellre sett Margaret direkt till final men hon åkte tyvärr ut, vilket för mig är HELT jäkla otroligt. Förstår verkligen inte. 

Andreas Johnsons låt lät som ett plagiat av Aviciis låt Without you. Men så ska han ändå ta sig till andra chansen. Fruktansvärt. Har ju inte direkt mycket till övers för honom heller. 

(null)

Lilja var iallafall nöjd eftersom Vlad Reiser som tydligen är något youtuber gick vidare till andra Chansen. 
Jag hoppas på en bättre tävling nu på Lördag. Bland annat Liljas idoler, Dolly style ska vara med. Så det kan bli roligt och spännande. 

På fredag är det dags för kalas för Noah. Han fyller 8 år på lördagen, men eftersom Lilja och han går i samma skola så blir det två kalas. Ett familjekalas och ett kompiskalas. 
Så på fredag är det kompis kalas, med pyjamasparty och sova över för den som vill och vågar. Spännande. 

På lördag är det familjekalaset och det ska vi ju också till, och därefter så har det pratats lite om ifall vi ska dra hem till Eleni & Måns och deras kids och se mellon tillsammans. 

(null)
Jag & Eleni - Kreta Chania 2013

Nu är snart rasten slut. Och jag märker själv hur långt det här inlägget blev men det är lite pga av att jag inte bloggat på ett tag. Vilket är synd men haft fullt upp med jobb, sjukdom, hemmet, livet, barnet. Inte riktigt haft orken eller lusten till bloggandet. Men nu känns det som den är tillbaka igen. Yey!! Håll tummarna 

Hoppas ni får en fin dag. 
Själv jobbar jag 09.00-18.00. 
 Vi har APT på jobbet. 
Men tiden brukar gå snabbt. 

Puss!!  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: