7 september 2018 Fredag

Hej fina ni! 

På söndag är det dags att rösta. For real. Är som sagt livrädd över hur det här valet ska sluta. Men förhoppningsvis tänker folk med hjärtat. ❤️  Det är lite av en tradition och gå och rösta på självaste valdagen, för oss i min familj. Lilja vill följa med till vallokalerna. Hon har så mycket frågor och funderingar så tar nog med henne till vallokalerna så hon får se hur det går till lixom. 

Igår så hämtade jag Lilja från skolan och fick höra så fina saker av hennes fritidspedagog. Hur hon hade stått upp för ett gäng killar som några tjejer hade kallat idioter och dumma med mera, bara för dom var av "fel" kön. 

"Bara för man gör något dumt ibland betyder det inte att man är en dum människa, man tog bara ett dåligt beslut. Men om du ändå tänker vara dum mot dom och säga dumma saker, så är DU ju värre än dom som faktiskt bara ville vara med och leka"

Var så stolt i hela hjärtat och själen. 
Hon är verkligen mån om alla människor och ser till allas lika värde, vill inte att någon lämnas utanför bara för man är lite annorlunda, eller inte är av rätt "kön"
Mammas fina älskade tjej ❤️. 

(null)

Ni är säkert många som vet känslan över att hämta ett superglatt barn för skolan, som pratar heeeeela tiden så man nästan får ont i öronen av allt prat, men man ändå känner sån jäkla tacksamhet, lycka och glädje men framför allt som enorm kärlek för den varelsen som går där hand i hand med dig ❤️ Det är så MÄKTIGT. 

Att lämna henne till skolan nu är mycket lättare än förrut, hon går till och med själv från bussen vissa dagar, medans andra dagar vill hon att jag går med henne. Och neeeej, innan ni börjar hata eller kasta ut massa onödiga kommentarer. Det är inget övergångsställe och hennes skola ligger 30m från busshållsplatsen. 

(null)

Ligger just nu i en soffa på jobbet och har rast. Jobbar till 18.00 ikväll. Asså! 
En Fredag och jobbar till 18.00. 
Någon måste ju göra det och tur jag har så fantastiskt fina grannar som åker och hämtar Lilja från skolan, ger henne middag och så leker ju barnen säkert massvis. 

Nu ska jag vila ögonen lite innan det är dags att jobba igen. Ha en fin dag, puss! 

(null)Kommentarer
Postat av: Therese

Jag tycker det ska bli spännande på söndag! Är mest less på all smutskastning o skitsnack om olika partier, det ska bli skönt att slippa.

2018-09-07 @ 18:53:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: