30 September 2018

Hej hej! 

Hade ingen tid att blogga igår, trots att jag satt på buss i 12 timmar totalt men hade inte riktigt laddmöjligheter på bussen, så blev lixom att stänga av telefonen under tiden och starta den i små omgångar.

I fredags så fick hag hjälp med att hämta Lilja av Lotta. TACK!! ❤️ Dom åkte hem till oss och jag kom efter ett tag, vi åt tacos och hade fredagsmys, därefter så betalade jag och Pappa alla räkningar. 

(null)

Lilja åkte tidigare med Lotta & Noah och hade fredagsmys, så passade även på att träffa Sara. Mysigt. 

(null)

Vid 04.00 igår ringde klockan och vi gjorde oss i ordning för att gå mot bussen. 
Vid 05.00 så åkte bussen mot Ullared
6 timmars resa, med ett stopp. 
Gick bättre än väntat. Barnen var superduktiga, Lilja tyckte det var lite jobbigt med busstoaletten men tillslut gick det bra. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi kom dit runt 11.00 och jag som aldrig varit på Ullared och Gekås förrut kommer ALDRIG åka tillbaka dit under en lönehelg. 
Vi fick stå i kö en timme innan vi kom in, det var fullt med folk överallt. Toalettkö, matkö, kö att få tag på varor. Det var lixom bara att gå på och inte stanna för ens man skulle stanna.

(null)

(null)

(null)

 Som sagt. Aldrig igen på en löningshelg. Tyvärr så är det inte många bilder tagna eftersom telefonen var avstängd under perioder. 

Lilja hade 400kr att spendera själv på precis vad hon ville, hon är supernöjd med sina egna köp och har fått välja helt själv. Hon har till och med 100kr kvar. 

(null)


Bussen hem gick 17.00, eller 17.30 eftersom vissa inte kunde passa tider. Men men.. Lilja totaldäckade och sov hela vägen hem. 
Vi kom tillbaka vid 23.00 strax därefter, och då gick hämtade Pappa oss. 

(null)

(null)

(null)

Vi stannade vid McDonalds och köpte några cheeseburgare innan vi åkte hemåt. 
Slocknade direkt både jag & Lilja
Så skönt. 
(null)


Nu är vi vakna, nyss ätit lunch och ska bara mysa och ta det lugnt idag. Yey. 
Imorgon återgår vi till verkligheten igen. 

PUSS! 

(null)

Tröjan är köpt på Ullared. 
Mitt absolut bästa köp. 😊