Måndag 29 Oktober.


Hej hej! 

Hoppas allt är bra med er, det är det med mig. Haft en supermysig helg. Mina föräldrar och Lilja hämtade mig från jobbet och vi plockade upp Martin & Ella, därefter åkte vi till Centralen och hämtade Johan & Jessica. Vi åkte vidare mot Norrtälje. Var god grekisk buffé det bjöds på på Pensionat Granparken. Så himla gott. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi åkte därifrån runt 20.00, flickorna börjar bli trötta så tog inte lång tid för ens dom somnade i bilen på väg hem. 
Väl hemma så la sig dom i sängarna och jag och Johan, Jessica och Martin drog ut. Vi hamnade både på Olearys och White rice. Så trevligt. Vi spelade shufferboard och bara umgicks. Även min finaste Sara k förbi White rice också och sjöng karaoke. Her voice 💞

Vi kom hem lite efter 01.00. Somnade direkt. Var verkligen helt slut. Vaknade vid 11.00 på Lördagen av att Lilja kröp ner bredvid mig i sängen. Vi tittade på lite film och åt lunch. Sen blev det en riktig slappar dag. 
Ella & Lilja busade och dansade och ritade tillsammans. Älskar hur fin och omhändertagande Lilja är med människor som är yngre än henne själv. 

(null)

Vid 19.30 åkte jag mot Tina som hade bjudit hem mig till henne, vi umgicks, lyssnade på musik och drack några drinkar. 
Vi tog taxi ner till White rice sen och dansas hela kvällen lång, blev tillbaka till Tina sen och umgås med folket. Fast alla var rätt trötta ändå. Åkte hem och somnade direkt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På Söndagen så tittade jag och Lilja på film, bara mös och gjorde det hon ville. 
Var så kallt ute så man ville knappt vara ute, grannarna var hos oss och lekte också, dom är verkligen så gosiga tillsammans. 

Just nu sitter jag på rast, Lilja är med mig på jobbet idag och hon är verkligen så hjälpsam. Hon älskar som sagt att ta hand om barn som är yngre än henne, ska hjälpa med allt. 
Fina älskade unge 💞 

(null)

(null)

Jobbar till klockan 18.00 idag. Därefter åker jag och Lilja hemåt, lagar middag och bara myser av Måndag. 
Förresten kan ni fatta att Oktober snart är slut?! Det är för mig helt jävla sinnessjukt. Året har verkligen bara sprungit förbi. 
Nästa helg planerar jag att gå till Gröna Lund med Lilja. Men vi får se vad planerna blir. Skulle vara så mysigt. Bara hon & jag. 
Kvalitetstid 💞 
Hon har även önskemål om att åka till en simhall men jag är inte riktigt så sugen på det. 
Men vi får se vad planerna blir. 

Nu ska jag börja avrunda här. 
Koppla av lite.  

Puss & kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: