28 Oktober 2017 Lördag

God morgon Lördag! 

Igår efter jobbet så åkte jag hem, Lilja blev hämtad av sin morfar. Han hann lixom före. Vi åkte iväg direkt efter att jag slutade, åkte till centrum och handlade lite saker samt åkte till A och hämtade min post. Han var inte hemma men ringde honom när jag var där för att veta vart han lagt allting. Allting var helt annorlunda där, kändes på något sätt konstigt att vara där. Lilja ville knappt gå in i lägenheten utan stod vid dörren och väntade. 
Efter det så åkte vi hem och gjorde mat. 

Och sen hade vi fredagsmys med Familjen Rysberg på plattan och tittade på när Dolly Style var med på Barnkanalen. Mysigt. Vi somnade rätt så tidigt, men jag vaknade upp av att A ringde mig och vi pratade lite. Saknar han så det gör ont i hjärtat. 

Nu är vi vakna här hemma och har precis ätit frukost och jag ska städa lite här och få bort massa grejer innan jag sätter mig och betalar mina räkningar och så. Jag har bättre koll på pengarna då lixom. 

Sen beger vi oss mot Lotta och ungarna för att gå på Halloweendisco i Granängsringen. Hade velat gå ut ikväll och svänga mina lurviga men lär bli en lugn kväll eftersom att vi ska till Gröna Lund imorgon. Men man vet aldrig. Vi får se. 

Puss! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: