26 November 2017 Söndag

Hej! 

Haft en lugn och mysig helg med min familj. 
Var först i Skanstull med Eleni Black Friday och hittade lite saker som sagt och sen Hade vi fredagsmys på Fredagen och tittade på IDOL och spelade spel och öppnade presenter från Finland och sen  somnade vi rätt fort, Lilja låg bredvid mig. Hade saknat henne och ville sova bredvid henne. Mammas älskade tjej ❤️

(null)

(null)

På Lördagen vaknade vi runt 10.00 och klev upp, gjorde oss redo med dusch och så oj begav oss sen mot Tyresö centrum och mötte Martin, Camilla och Ella
Vi fikade och handlade lite saker innan vi åkte hemåt igen med Ella
Vi var ju barnvakt till henne. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det gick hur bra som helst, vi åt mat och lekte och busade med varandra. Ella var trött runt 19.30 och då la vi henne och vi andra spelade Råttfällan och Maxi-yatzy och därefter kröp även vi ner i sängen. 
Mysigt! 

Ella vaknade vid 23.30 och fick välling och sen somnade hon om och vaknade inte för ens 07.00 på morgonen, då hämtade jag henne till vår säng och vi mös där i en halvtimme innan vi klev upp och åt frukost. 

Vi gjorde oss redo och vid 11.30 så kom Lotta och lämnade Noah & Molly. Vi begav oss mot bussen, Mamma, jag, Lilja, Noah, Molly och Ella i vagnen. Gick bättre än jag väntat mig faktiskt. Hade mamma i armkrok och ungarna var super duktiga precis framför oss. 

Vi mötte Martin i Gullmarsplan och så fortsatte vi till Skanstull och Gotlandsalen där eventet för idag hölls. 
Julpyssling stod på schemat. 
Jätte mysigt och fina pysselverk. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi fikade och Camilla kom dit. 
Vi hängde där en stund och sen drog vi oss in mot Ringen, handlade på ICA och sen tog vi bussen till Gullmarsplan

(null)

Vi sa hej då till Martin, Camilla och Ella och gick upp mot bussen. 
Och folk slutar aldrig förvåna mig. 
Tre idioter mötte vi under dagen. 
Den ena värre en den andra. 
Men hur som helst... 

Vi tog bussen hem och jag började direkt med maten, Pappa kom hem och strax därefter kom Lotta. Vi åt middag. Lasagne ❤️ 
 Och ungarna fick smaka på vinterkyssar från Brunbergs. Dom är både laktosfria och så sjukt jäkla goda. 

Nu är Pappa och Mamma iväg och lämnar Lotta och kidsen. Lilja ville också följa med, men tror hon försöker göra allt för att INTE behöva duscha idag. Tror väl jag ska glömma det. Haha. Men får fixa det när hon kommer hem igen, tar ju inte så lång tid. 
Vi bor ju lixom i samma kommun ändå. 

Sen ska jag faktiskt jobba lite, innan jag hjälper Pappa med lite grejer till hans jobb. Och därefter så ska jag sova och ladda upp inför en hektisk vecka. 

PUSS! 
(null)