5 Juli 2017 Onsdag

Hej! 


Har inte kunnat vara på jobbet på hela veckan. Skit oxå. Jag hade verkligen sett framemot det men ryggen har verkligen varit katastrofal. Har knappt tagit mig upp ur sängen. 
Igår var lixom ett undantag då jag var på begravning och jag tänkte inte svika A för att min rygg inte är på min sida, så jag, A och smärtan tog oss till Solna och gick på begravning. Ceremonin var jätte fin ❤️

Efter själva ceremonin blev det lunch och tala minnen, jag hade ju ej så många med henne, jag hann träffa henne en gång (tacksam att jag fick träffa henne). Solnadals värdshus. 

Riktigt mysigt och fint. 

Efter ceremonin blev det förbi Solna centrum och handla det viktigaste innan vi åkte hem till mina föräldrar, Älskling fixade med internet åt dom och jag gick ner till källaren och kollade igenom mina kartonger. Mamma hjälpte mig att bära kartongerna då jag inte klarar av det själv. Hittade gamla dagböcker, bilder från barndomen, kläder Lilja hade när hon var bebis och massa annat roligt. 


Efter att vi var klara och min rygg hade blivit lite bättre så förvärrades ryggen så fort jag satt mig i bilen och vi åkte mot Öringe och åt mat. Tog en pasta med kyckling och pesto. Mumma!! 

Sen körde Pappa hem oss och vi lyssnade på musik, jag var DJ. Haha. Älskling hatar verkligen när jag är DJ. Vi delar ju inte alls musikstil direkt. 

Vi kom som sagt hem och hela min rygg knakade till och jag grät mig till sömns. Det gjorde så in i helvete ont och jag som hade ställt in mig på att jobba idag kunde se mig i stjärnorna efter det. 

Vaknade vid 09.30 när Lilja vaknade och vi klev upp och ryggen gjorde så jävla ont. Jag förflyttade mig från sängen till soffan och så startade vi Tjorven och Myrsak som vi tittade på tillsammans. 
Lagade lunch och åt sjukt lite och sen kom Pappa och körde oss hem till dom. 
Jag tycker det är skönare att vara nära fler vuxna nu när jag har ont i ryggen och ibland knappt kan röra mig eller gå och benen lixom låser sig lixom ifall det händer.. Stackars Lilja om det bara skulle vara hon och jag där då. 
Jag satt på en stol och hjälpte Pappa med saker till hans firma. Energin var slut redan där men jag kämpade på. 
Har hållt mig vaken hela dagen och inte sovit en powernap även fast jag känt att både jag och ryggen skulle behöva det. Men men... 
Vi fick skjuts hem eftersom jag glömt kläderna hemma och vi skulle sova hos mina föräldrar. 
Tack bästa Pappa!! ❤️ 
Så hämtade kläderna och hann pussas lite på min stora kärlek innan vi åkte tillbaka till Mamma & Pappa med bilen. 
Ryggen har kommit och gått och ibland har det gjort så sjukt ont men ibland har jag knappt känt av den. 
Jag skulle vara observant och vila. 

Nu sover Lilja och jag ligger här bredvid henne och ska snart oxå sova. Mitt huvud, min rygg och min kropp är helt jäkla slut. Är hemma imorgon med från jobbet men lovade jobbet att komma på Fredag. 
Ville ju verkligen kriga den här sista veckan. Så därför får sista dagen bli en krigar-dag, så jag sen kan förtjäna semester. 

På Lördagnatt så följer jag och Lilja med min Papi till Göteborg, så om någon vill ses där så hojta till. Vi ska se om vi kommer iväg till Liseberg men jag tycker deras jä**a busssystem är kaos. Way to complicated for me. Men förhoppningsvis har jag blivit lite klokare sen jag sist var där och förstår systemet bättre. 

Har dock inte berättat något för Lilja om det, för henne räcker det med att få vakna mitt i natten och åka bil.
Hon är verkligen på hel spänn. 
Älsklingsungen ❤️ 

Nu ska jag sova. 
God natt! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: