Varför?!

Ibland så skiner livet och allt flyts bara på och det har gjort det ett tag för mig. Men nu känner jag hur saker blir svårare och svårare, inte av någon anledning.. utan med att kunna ge Lilja svar på vart hennes pappa är, varför dom inte setts på länge och varför han aldrig ringer. 

Hade jag vetat hade jag svarat. 

Men saken är att jag vet inte, jag vet ingenting och trots att jag egentligen borde hata honom så är det inte honom jag hatar utan jag hatar det han gör mot mitt barn, mot hans barn, mot vårt barn. 

Jag har aldrig sagt ett ont ord så Lilja hört eller vet om, skulle ALDRIG göra det. 
Inte för att jag hoppas det blir vi igen, utan för att jag verkligen hoppas han tar sitt förnuft tillbaka och han krigar för att få kontakt med sitt barn igen. 

Det är lixom hjärtekrossande. 
Hur kan man göra så?! Hur kan man vara så okänslig?! Jag vet inte varför han övergav sitt barn men spelar det egentligen någon roll?! Han gjorde det och det krossade Lilja. 
Hon pratar än idag väl om honom, om hans goda köttbullar, saker dom gjort och vad han sagt att dom ska göra. 
Leker med saker han gett henne. 
Älskade vackra barn ❤ Inget av det här är ditt fel, absolut inget. 
Du får aldrig anklaga dig själv eller lägga skulden på dig. 
Du är perfekt mitt barn, helt underbar och perfekt. 
Hon pratar om att ge honom julklappar, födelsedagspresenter om hur hon ska krama om honom när dom ses igen.. 

Jag önskar så att jag kunde svara på när ni ses igen, önskar jag kunde ge mitt barn alla svar hon frågar om. Önskar jag kunde förstå och hjälpa henne i att själv förstå. 
Men en dag.. En dag så hoppas jag att du ger henne ett svar, ett riktigt svar och förklarar för henne att det inte var hon som var felet och ger henne ett värdeligt svar.. För hon behöver det. 

Hon har fantastiska människor kring sig. Mig, mina föräldrar, mina bröder, Älskling, sin gudmor och många andra fantastiska förebilder för henne i livet ❤ 
Det oroar inte mig för fem öre. 
Utan det är just det att inte kunna ge henne svar på när, var och hur dom ska ses och varför han bara från en dag till en annan lämnade henne. Varför?!