Klassiska nyårslistan

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Nej. Inte som jag kan komma ihåg såhär på rak arm. Tråk!!

Hur har ditt 2016 varit? - Bättre än många andra år, bättre än på länge. 

Blev du kär i någon? - Ja i min pojkvän. Trodde jag aldrig att jag skulle bli, har ju efter mitt ex inte vågat släppa in någon så starkt inpå livet förrut men han kämpade och kämpade och jag kunde inte stå emot känslorna ❤

Vem har du umgåtts med mest? - Han.

Har du haft ett förhållande under 2016? - Ja.

Är det något du saknar år 2016 och vill ha 2017? - Kunna träffa min farmor mer och oftare. Får försöka ändra på det ❤


De bästa nya människorna du träffade? - Behöver jag ens svara på det?! Han såklart! 

Vilket datum från 2016 kommer du aldrig glömma? - 4 Juli 2016, då jag och min pojkvän blev tillsammans. Samt även 16 December då jag upplevde Kent för första & sista gången live med människor jag älskar.


Vad är din största framgång 2016? - Oj. Vad svårt utan att låta klyschig. Men måste nog vara framgången med mig själv, att faktiskt inte bry mig så mycket om mitt yttre utan mer om mitt inre. Klyschigt jag vet, men det är även sanningen. 

Bästa köpet? - Kan inte komma på någonting, eller jo. Resan vi ska göra nästa år måste ju vara bästa köpet detta år. 

Vad spenderade du mest pengar på? - Lilja. 


Gjorde någonting dig riktigt glad?Ja! Såklart. Min kärlek, mina vänner, min familj, jobbet, kollegorna ja jag kan fortsätta för alltid om ni vill.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2016? - Kent med Andromeda bland annat. 


Vart reste du under 2016? - Uppsala och Eskilstuna och en jädra massa bra kryssningar. ❤ annars så hemma i el stockholmo men underbart ändå. 


Vad gjorde du på din födelsedag? - Jobbade. Men firades i efterhand med kollegor på georgisk restaurang och även med en kryss med vänner ❤

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Att ha träffat min farmor och umgåtts mer med min bästavän. Men annars så nej. 


Vem saknade du? - Min Farmor ❤

Vad vill du säga till dig själv inför 2017? - Fortsätt som du gör och våga låta dig själv öppna dig med känslor. Inga känslor är fel.