Onsdag

Hej!

Imorgon blir det till att återgå till jobbet och jobba igen och Lilja ska till förskolan och bli hämtad av sin gudmor och mormor och dra iväg på lite äventyr för eftermiddagen. Ganska skönt, då slipper jag lixom stressa hem från jobbet, fast det kommer jag ju ändå att göra.

Håller på att uppdatera mina listor på Spotify, så snälla ge mig tips & förslag på bra musik, både gammalt och nytt. Är en allätare och jag har "mina" låtar men behöver lixom lite fräscht som man inte lyssnat sönder på. Så hjälp gärna mig!

Lilja åkte iväg med min mamma och pappa tidigare idag och träffade Martin och hon kom hem så glad och stolt då hon fått ett kock förkläde av honom. Hon älskar ju att laga mat och älskar att leka att laga mat så vad passar inte bättre än ett förkläde då?! Perfekta barn! ❤️

I helgen så ska jag passa på att vara med min dotter och pojkvän och bara njuta av livets alla bra stunder och inte försöka släppa allt det där som jag vill förändra men ändå inte vågar förändra. Har det så bra men ändå så kommer man aldrig vara helt nöjd med alla situationer. Bättre än såhär blir det inte, speciellt inte om jag går runt och grämer mig över det hela tiden.

Nej men dags att krypa till kojs.
God natt finisar!