Sverige vs. Iran

Ikväll var det ju dags för den efterlängtade matchen mellan Sverige och Iran. Jag trodde inte från en början av dagen att vi skulle kunna gå, jag vaknade upp med världens magsmärtor. Kunde knappt resa mig från sängen, så fick bli en vilodag från jobbet.

Men vid ett så försvann smärtan och har hållt sig borta så jag gjorde mig redo för att möta upp grabbarna och gå på matchen med dom finaste i mitt liv

Sverige hade sämsta klacken, iranierna sjöng för fullt och försökte heja fram sitt lag, tycker dock att Iran skulle kunna ha gett så mycket mer än dom gjorde. Dom är ju faktiskt duktiga. Men kändes som dom inte gav allt. 
För er som missat det så vann Sverige med 3-1 och kärleken öste över Friends arena. Bästa Y körde oss hem och nu har Lilja precis slocknat.

Dagens bästa var ändå att se Liljas min när vi klev in på Friends arena och hon fick se hur mäktigt det var. Dock höll hon på Iran för att hon trodde hennes pappa spelade och jag på Sverige. Men det går bra. Att se lyckan i hennes ögon och hur insatt hon var, det gjorde mig varm i hela kroppen. Mammas hjärta! ❤️

Jag ska också ta och stänga igen mina blå ögon så jag tar mig upp till läkartiden imorgon och därefter blir det jobb med mina fantastiska kollegor.


Tack alla inblandade för trevligt sällskap, vi älskar er mer än ord någonsin kommer kunna beskriva.