Nattinlägg

Pratade nyss med A i telefonen, känns som att det är det enda jag skriver om i bloggen just nu men det är ju typ den enda som sker just nu, haha. Nej men inte riktigt så allvarligt är det, men det är lixom det som skiljer sig från mina andra dagar att han & jag har kontakt. 

Vi pratade inför imorgon.
Är faktiskt lite nervös. Dont ask me why men jag är det och det är ganska påfrestande men det ska nog gå bra. 

Det här med att inte kunna sova. 
Jag hatar det, har lixom legat i sängen sen 23.00 men inte kunnat sova, har till och med spelat på paddan för att försöka få ögonen trötta men nej. 

Aja.. Får väl ligga vaken tills ögonen säger ifrån, hoppas dom gör det snart för har en jävla massa att fixa innan jag beger mig hem till Sara, förmodligen tar jag och A sällskap dit men allt beror på hur seg han är. För han kan vara extremt seg, Belive me. 

Några knep på hur man slipper sömnproblem? Var dessa problem tvungna att komma nu med tanke på att jag faktiskt börjar jobba snart igen. 

Ska bli så skönt att vara tillbaka på jobbet och vardagen med mina kollegor och med alla fantastiska barn där, det jag kommer sakna är dessa dagar jag bara umgås med mitt barn och ägnar all energi på henne. Jobb vardagar är det svårt att hinna göra andra saker, men varannan helg då ska vi göra massvis med saker, hon och jag, mysa, bio mm. Allt det där vi gjort nu och bara njuta. 

Innan Lilja skulle sova idag så tittade hon på mig och sa: mamma vad är nyårslöfte?! Jag förklarade vad det var och då sa hon: mitt nyårslöfte blir att jag ska lyssna bättre och vara snäll men det är jag ju alltid. Gulle fisen min! ❤️