31 Juli Torsdag

Hej!

Dagen började med en promenad som sagt, sen gick vi hem och lekte och byggde med lera, vi tittade lite på Daniel Tiger och sen gjorde jag i ordning lunch innan hon somnade en pytteliten stund, då i följde med Pappa till Solna, vi svängde även förbi Solna centrum och tänk er chocken när förbjuden frukt står där inne med sina grabbar, jag låtsas som jag inte sett något, leker med Lilja och busar problemet är att hon stannade upp precis vid dom men jag sa ingenting, dock hälsade han som om det var det naturligaste i vårt liv. 
Sjukt skum känsla!

Men hur som helst..
Vi kom hem efter någon timme.
Då blev det att laga mat lövbiff med ris och sen kollade vi lite på tv innan vi gick ut i parken på kvällskvisten så Lilja fick leka av sig, hon lekte med en 5 åring i parken och hade jätte kul.

När vi kom hem blev det bad för hennes del och sen bara massa mys innan hon somnade.

Hennes pappa smsade mig idag.
Hon ska sova där imorgon tills på Lördag, kul för henne eller framför allt skönt för henne men hoppas verkligen att han läste mitt meddelande och respekterar det. Funkar ju inte om bara en förälder gör så och den andra totalt skiter i det, men vi får ta det som det kommer.. Just nu är jag bara glad för Liljas skull. Att hon liksom får komma ut och göra mer saker när jag själv knappt orkar av smärta ta mig till parken.

Har även pratat med bästaste Kajsa idag och insett att hon är en av dom finaste människorna i mitt liv. Hade fan velat ha henne här i Stockholm men det är ju stadsfesten där som man själv önska att man var på, men tur är väl egentligen det (att jag inte är där alltså)

Nej men kanske ska ta och sova då.
Puss & kram!