Fredag

God morgon, god morgon. 

Vilken jäkla natt. Sovit så sjukt dåligt. 
Den här gången inte för hostan, utan bara sovit dåligt, drömt massa hemska drömmar. 
Tur att det är Fredag och att det är helg sen och man kan vila och bara få vara med den finaste människan i mitt liv. ❤️

(null)

Så tacksam att få vara just din mamma. ❤️ 

Nu ska jag klä på mig och göra mig redo för jobb, 8,30-17.00. Palla. Men som sagt sen är det helg och vi har inte direkt några planer. Lilja har bestämt med sin gudmor att hon ska sova där imorgon, men lär bli en lugn och skön kväll lixom. Inga planer. 

Älskar att vara igång med jobbet igen. Behövde lite ledigt och trots sjukdom så känner jag att kroppen hunnit vila ut. Även fast jag är trött. Svårt att förklara. 

(null)


Puss!

Torsdag

Hej! 

En liten stund kvar innan det är dags att börja jobba igen, är så himla trött egentligen. Men bara ca 3 timmar kvar sen kan jag gå hem och ladda upp batterierna för imorgon. Sista dagen på veckan. Veckan har gått sjukt fort. 

Så.. Igår när jag kom hem, åt vi middag, mös och tittade på film tillsammans, Lilja visade sin dans till Nicki Minaj låt Swalla. Haha. Älskade unge ❤️ Finns på instastory för den som vill se. Sen nattade jag Lilja och somnade själv. Haha. Helt slut. 

Vaknade imorse rätt utvilad, men vaknade vid 04.00 istället för att sova till 06.00 som jag hade behövt göra men men. 
Duschade, klädde på mig och gjorde mig redo, fixade frukost till Lilja och tog fram kläder som sen valde att åka med morfar till skolan, så jag åkte mot jobbet. 

(null)

Är på jobbet just nu och ska precis börja jobba igen så vi får höras senare. 
Puss och kram! ❤️