Instagram

Hej! 

Jag funderar starkt på att sluta blogga, för det är inte längre så att jag har bloggen för att jag själv tycker det är kul att skriva i den, utan för jag känt mig "tvungen" att skriva. 
Jag lägger ut massor på instagram och tänker mig mer att fortsätta där. 
Blir ju inte riktigt en blogg, men ni som tyckt det varit kul att följa min och Liljas vardag får gärna fortsätta följa oss där. 
Kanske dyker det upp något inlägg vid en annan tidpunkt, så bloggen försvinner inte men den kommer för närvarande inte vara så aktiv. Så vill ni fortsätta följa vårt liv, följ oss på instagram. Skriv gärna ett meddelande först då den är privat så jag vet att det är någon av er som lägger till mig. 
Liljasmum heter jag på insta. 

(null)

Puss puss!

Idag har vi varit...

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag har vi varit och tänt ljus för våra älskade saknade. Lilja är så fin och jag blir alldeles varm av stolthet. Hon klappar på min mormor & morfars grav och säger: fortsätt vila nu gammelmorfar och gammelmormor. God natt sov så gott. Åh!!! ❤️ 
Vi gick även upp till minneslunden och tände ljus, hade klockan inte blivit så sent så hade vi även åkt till Estoniakorset och tänt ljus, men vi tände ljus i minneslunden för våra saknade från Estonia