3 Maj 2018 Torsdag

Hejhej! 

Jag har varit sämst på att blogga nu dom senaste dagarna, men har mått som en påse bajs. Uppriktigt sagt. Haft feber och magsmärtor. Trodde att jag var bättre på tisdagen och gav mig iväg till TallinkSilja båtarna med barnen och Eleni och Julius, men när jag kom hem tvärdäcka jag och mådde verkligen sjukt dåligt. 
Bara inse att jag hoppades vara frisk för snabbt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Men barnen hade det super roligt iallafall och det är huvudsaken. 

Imorgon är det fredag och det är enda dagen på den här veckan jag går och jobbar, hoppas verkligen att jag är helt frisk nu och inte känner av symtom imorgon på jobbet. 
Kroppen har lixom lurat mig hela veckan, men nu äntligen hoppas jag vara frisk. 

Lämnade Lilja på skolan idag och sen åkte jag hem och däcka i sängen, sov hela dagen innan det var dags att hämta Lilja igen. När jag hämtat henne passade vi på att åka till centrum. Skulle hämta ut mitt paket från Kappahl. Bild kommer.. Vi gick även in på HM och tittade och hittade lite nya kläder till Lilja på rean. Äntligen fick hon en Markus & Martinus t shirt som hon tjatat om så länge och även en fluffig svart väst. (Bilder kommer senare) Hon valde kläderna hela själv. Ja, hon är ganska mode fixerad. Vill att det ska se snyggt och prydligt ut. Går inte ut med mjukiskläder, leggings går bra. Men skulle aldrig ha mjukisbyxor utomhus. Hon är väldigt mån om vad hon sätter på sig och därför känner väl jag att det är viktigt att hon ska få vara med och bestämma vad för kläder hon vill ha. 

(null)

Har beställt grejer till Liljas kalas också. 
Måste göra kompis-inbjudningarna. 
Redan fixat med familj kalaset. 
Eller fixat och fixat. 
Jag har bjudit in till det och sådär. 

Nu sover Lilja och jag ska lägga mig i sängen och titta på turkiska serien Lögnen som finns på Netflix. Jag såg den redan då när den gick på SVT men vill kolla igen. Gör det ni med. Så bra serie. Sen blir det väl några avsnitt Hem till gården oxå. Måste hinna ikapp alla mina serier. Är så mååånga just nu. 

Puss & kram!  (null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: