30 Maj 2018 Onsdag

God morgon! 

Älskar att börja klockan 09.00, känns som man har världens jäkla sovmorgon och att man kan vara rätt sent ändå. Älskar det. 

I måndags efter skolan så gick Lilja med sin kompis C hem. Mysigt. Hon hade haft det jätte kul och längtar ännu mer till sitt kalas nu. 

(null)

Igår hämtade morfar henne på skolan och sen mötre hon mig på vägen när jag var påväg hemåt. Mysigt med sällskap. 

(null)

Vi hängde ute på altanen innan jag gick in och lagade mat och fixade i ordning för idag. 
Hon har leksaksdag på skolan idag, vilket betyder att dom får ta med sig en leksak. 

Efter det så la jag mig ner och nattade Lilja och sen sov jag själv, är helt slut nu på kvällarna eftersom jag jobbar ute heeeela dagarna och jag känner hur det påverkar mig och min kropp hela tiden. 

(null)

Nu är vi återigen påväg mot skolan och sen åker jag vidare mot jobbet och jobbar mellan 09.00-15.30. Skönt med en kort dag. Riktigt skönt. Behöver det. Och då hämtar jag Lilja, vi handlar middagen och sen njuter vi av kvällen. Helt perfekt. 

(null)

Ha en fin dag! 

29 Maj 2018 Tisdag

God morgon, god morgon! 

Eller för oss har det inte riktigt varit en god morgon, vi har stressat som djur till skola & jobb, Lilja gick själv en bit också så att jag skulle hinna med bussen. Skönt att man kan samarbeta trots att jag känner mig helt jäkla värdelös som mamma. 
Men Lilja ringde efter ett tag, berättade att hon ätit frukost och kände sig tuff att vågat gå själv. Duktiga tjejen! ❤️ 

Nu ska jag börja jobba, så får vi helt enkelt höras senare. 

Puss & kram! 

(null)

Mors dag!

(null)

Min mamma, den som ger mig modet och styrkan att fortsätta kämpa i tuffa tider, den som alltid finns där och stöttar. ❤️ Glad morsdag. 

Såklart även glad morsdag till mig själv, som har äran att vara mamma till den här ungen, som förgyller mina dagar med så mycker glädje och kärlek, men också som låter mig växa i rollen som mamma och ger mig nya prövningar varje dag. Du är fantastisk! ❤️❤️

(null)

Och även till alla andra fantastiska mammor jag känner och som jag inte känner. 
Den här dagen ska vi hylla varandra! ❤️