.

Livet är inte en dans på rosblad, ibland hamnar man på taggarna. Det viktiga då är att komma ihåg att det är en dålig dag, inte ett dåligt liv. 🙏🏽 Ta hand om varandra, pusha varandra och ge kärlek åt varandra. ❤️ 


(null)


Jag har många gånger tvekat på mig själv. Alla dom dåliga dagarna man har. Men har väl kommit till insikt med att det är dåliga dagar, livet går upp och ner. Man tänker mer vissa perioder än andra. Ibland kämpar man mer för att nå sina mål, ibland känns det som man glider på en räkmacka. Men det är lixom livets gång. Just nu, är jag själv i en sån period där jag höjer mig själv till skyarna, jag vet mitt egna värde och jag älskar mig själv för den personen jag är. Och självklart hamnar man i dippar ibland men jag har lärt mig att fokusera på här och nu och inte framtiden. 
För helt ärligt är det ingen som vet hur framtiden blir, man har sina önskemål. Det har även jag, men jag försöker någonstans inte fokusera på det nu utan försöker fokusera på nuet. För det är i nuet vi lever. Det är i nuet vi kan se till att hjälpa framtiden på traven. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: