6 Mars 2018 Tisdag

Hej snyggingar!! 

Igår jobbade jag och det kändes så jävla bra. Bara kunna fokusera på jobbet. Samma sak idag. Fokus på jobbet. Bästa känslan just där och då. Efter jobbet igår så åkte jag snabbt hem och direkt nästan åkte vi och handlade snabbt på Coop i Strand. Fick bli hemmagjorda biffar. Hade bästa sällskapet när jag lagade middag också. 

(null)

Därefter blev det nästan sängen direkt, trodde inte jag skulle slockna men nästan direkt efter att Lilja somnat så sov jag med. 
Vaknade vid 04.30 och trodde jag hade försovit mig, ingen klockan ställd.
Dock ställde jag klockan så jag kunde kliva upp en timme senare. Gick in och duschade, och gjorde mig och Lilja redo för skola & jobb.

Passade även på att skriva till Joanna som fyller år idag. Fina älskade vän! ❤️
Grattis på din dag!
(null)


Efter jobbet idag åkte jag och hämta Lilja på skolan, eller jag hann möta Eleni och ta samma buss som henne till Sköndal innan jag åkte vidare mot skolan. Älskar att ha våra spontan träffar. Behövs verkligen!! 
När jag kom till skolan så var Lilja glad att se mig och hon började snabbt klä på sig ytterkläderna och vi gick mot bussen.Vi pratade om dagen, jag tycker verkligen det är viktigt att vara en delaktig förälder som visar intresse för det barnet/barnen gör i skolan med mera. Hon berättar gladeligen om sina kompisar, vad dom gör och vad dom äter för mat och Lilja älskar att pröva nya maträtter, så hon berättar när hon testar vegetarisk mat med mera. 
Vi åkte hem, åt mat och bara mös. 
La och nyss i sängen, och Lilja slocknade nästan på direkten så jag passar på att blogga lite nu.

Jag vet seriöst inte hur jag känner över något, det känns bra men samtidigt känns det så sjukt jäkla konstigt och dåligt alltihopa. Men jag tror det här hemska vädret påverkar mig, vill ha vår, sol och värme. Vill kunna gå ut med ballerina skor och bara njuta, med solglasögonen på. 
Men jag krigar på, som alltid. 
Man tar sig oftast ur stormen bäst om man tänker positivt och låter sig själv reflektera. Och även om jag alltid försöker le, även om jag alltid försöker visa mig stark så jag vet att ibland är allting på en skör tråd, det känns som tråden ska brista och då är det viktigt att kämpa extra mycket för det där bra. Jag vill ha ett bra liv, ett gott liv med mycket skratt, lycka och kärlek. Vill att alla jag känner ska ha det, vill att speciellt DU ska känna det. 
Jag vill ha det och känna det och någonstans inom mig, så vet jag att det kommer, men  när man kämpat tillräckligt.  Och jag har lovat mig själv att jag ska kämpa, jag ska kämpa så hårt som jag aldrig någonsin gjort. 

(null)


PUSS OCH GOD NATT!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: