Tiden kan förändras

(null)

2 år sen bilden togs, och livet har verkligen förändrats på många sätt och vis och jag vet egentligen inte om det förändrats till det bättre eller sämre, för två år sen när bilden togs så hade jag träffat A. Vi var inte tillsammans men vi smsade med varandra och träffades så ofta vi kunde, jag umgicks mycket med Sara som är med på bilden tillsammans med mig och även med Lilja, och jag vägde åtminstone några kilo mindre. Haha. Inte för jag klagar över hur jag ser ut, snarare tvärtom. Jag älskar mig själv. I really do. 
Idag, två år sen bilden togs så umgås jag mycket med min fantastiska familj, Umgås med några få vänner ibland, när tiden finns från allas håll. Och jag klagar inte över det, utan jag tycker det är supermysigt att umgås med min familj och göra olika saker. Kunna leva life med dom man älskar mest. ❤️ Samtidigt som jag saknar en del vänner som jag på två år tappat kontakten med och inte alls har lika stark kontakt med. 

Livet kan verkligen ändras massvis på bara några år, precis som i det här fallet. Jag trodde  att jag och A skulle leva life, länge och väl. Ett år och 4 månader senare så var det finito. Men saken är den att under dom här månaderna hann många saker ändras också, som tagit sig med och som gör att livet inte ser likadant ut som för två år sen. 

Men finns fåtal människor jag faktiskt tackar och som funnits där under hela perioden, som inte ändrat varken synen på mig eller vår vänskap, som kunnat hjälpa och ge råd utan att försöka rättfärda mig. 
TACK! 

För två år sen var det viktigaste för mig självklart Lilja men därefter kom vännerna, att dom mådde bra och att jag hade kul med dom hela tiden, idag skulle jag säga att det viktigaste fortfarande är Lilja men sen kommer min familj & släkt, att dom mår bra och att vi står varandra nära varandra. 
Att leva life med dom. ❤️


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin bild på er. Synd ni inte har samma kontakt nu som förr..... ni va så roliga tillsammans

Svar: Tack, gulle dig!!! ❤️ När vi träffas så har vi kul tillsammans, men vi träffas inte lika ofta nu som vi gjorde förr, av olika anledningar, mycket jobb och massa annat inbokat som gör att vi inte ses.
Emelie Lönnroth

2018-06-04 @ 11:08:00
Postat av: Sara

Ja . De e ju inte så att vi är osams eller nått .. bara det att andra saker tar upp vår tid :)

Svar: Nej vi är inte osams. 😊
Emelie Lönnroth

2018-06-04 @ 11:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: