9 Juni 2018: Nattinlägg

Hej hej! 

Jag är så redo för semester nu. 
Bara 9 arbetsdagar kvar. Woop Woop.
Alltså totalt 12 dagar kvar till semester i 8 härliga veckor. Fått frågan från flera.. vad ska ni göra i 8 veckor? Har ni några planer eftersom ni har så lång semester? Helt ärligt. Nej jag har inga direkta planer för mig och Lilja inplanerade. Vi ska bara njuta, njuta och åter njuta. Göra det som faller oss in, åka dit vi känner för och ta vara på tiden. 
Det är vår plan. 

Idag så var jag iväg och tränade i Uppsala. Jag och Pappa åkte vid 08.30, mötte upp Jessica och efter ett tag kom även Johan. Vi tränade tills klockan var 15.30, då begav vi oss hemåt. Vi åt middag och bara njöt av kvällen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vid 19.30 så åkte jag och Lilja och träffade några vänner. Jätte mysigt. 
Älskar sommarkvällar och att man verkligen kan njuta ute. Älskart ❤️ 
Och dessutom när man har typ världens finaste människor som ger mig så mycket glädje och tacksamhet, då är man själv tacksam. Jag är så sjukt välsignad med dom människorna i mitt liv. For real. 

(null)

Angelica hjälpte till och med Lilja att pröva på ett luftgevär för första gången. Ungen var riktigt stolt och den här mamman var lika stolt hon. Hon gjorde det självklart inte helt själv utan vuxna hjälpte henne. 

(null)

(null)

(null)

Vi kom hem vid 22.30 och då la vi oss ner och tittade på en film, och hon tittade på sina bilder hon tagit. Jätte fina! ❣️ 
Strax därefter slocknade hon, borde jag egentligen också göra, but the problem is..: I can't sleep trots att jag är så äckligt jävla fukking (förlåt för alla svordomar) trött.

Förresten... 
Visste ni att nu är klockan över 00.00, alltså är det Söndag nu och det betyder att det bara är två heeeeela dagar kvar till Lilja fyller 7 år. Fattar ni. 7 ÅR!?!!!!! Det är helt sinnessjukt. Tiden går så jäkla fort och jag inser bara mer och mer att tiden vi har är jäkligt knapp, så man ska se till att ta vara på tiden man har med personerna man har runt sig, och det är vad jag nu ska fokusera på. 

Nej. 
Nu ska jag försöka slockna. 
Huvudet är helt slut, kroppen är helt slut. 
Det enda som inte är slut, det är alla dessa många tankar som alltid beslutar sig att komma när JAG ska sova.  

(null)

God natt finaste ni. 
Puss & Kram. ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: