11 Juni 2018 Måndag

Hej! 

Tävlade igår. Gick väl sådär. 
Efter det så drog jag och Pappa hem. Lilja var på kalas hos sin klasskompis, Lotta hjälpte mig att lämna henne dit och ta med henne med, hon ville käka middag där så jag passade på att åka ner till Olearys och träffa Sara och Robert, efter en stund kom även Angelica och Petri och sen även Danne. Mycket trevligt. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vid 21.00 drog jag hem, Mamma & Pappa ställde upp och hämta Lilja hos Lotta. Tack!! Så jag kunde hänga ute med gänget en stund, vi drack pepsi och bara mådde bra. Längesen jag skrattade så innerligt mycket. 

(null)


Idag har man fixat och donat hemma, plockat upp nya utemöblerna och gjort fint på altanen, skrivit en lista över allt som behöver handlas inför kalaset i helgen. 
Har även försökt bygga upp Liljas skrivbord som hon ska få i present av mig och hade helst av allt velat att det stod där på morgonen när hon vaknade meeeeen jag för psykbryt på alla jävla delar. 
Så är sjukt irriterad och lär lämna skiten där den ligger och hoppas på att den monterar ihop sig själv. 

(null)

Kan ni fatta att imorgon är jag mamma till en 7 åring? Jag har då varit mamma i 7 år och jag kan inte säga att varje dag varit en dans på rosor, eller att jag vetat hur jag ska göra i alla lägen. Men jag har lärt mig och kommer fortsätta lära mig under hela mitt liv, hur jag ska hantera olika situationer. 
Tiden bara springer förbi
Ofattbart. 

Imorgon är jag ledig från jobbet. 
Lilja har skolavslutning och så fyller hon år, så då hinner jag fixa med en massa grejer och så innan det är dags för sång och avslutning på skolan. Hon har valt outfit och allt. 
Älskade fantastiska unge ❤️. 

Avslutar nu och ser om jag kan få upp det där helvetes jävla skrivbordet idag. 

God natt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: