F R Å G E S T U N D 🌟

Jag veeeeet. 
Jag suger på det här med att komma ihåg saker, jag skulle ju här om dagen köra en frågestund via instagram och lägga upp svaren här. Dålig som jag är glömde jag totalt bort det, men tack för påminnelsen. 
Så nu KÖR VI en frågestund här istället. 

Ställ alla möjliga frågor. 
Ni har till på Söndag klockan 2.00 på er!!
Jallaaaaaa! 

(null)

Backstabbing bitches.

(null)

Jag kommer aldrig säga att jag är perfekt, kommer aldrig säga att jag är felfri. Men är det en sak jag lärt mig och blivit uppfostrad till är att be om ursäkt om du gjort något fel. Rätt simpelt. Och för många är det självklart, men inte för alla tydligen. 
Jag är glad att jag har vänner jag vet att jag kan lita på, som inte backstabbar varandra och som man kan både skratta och gråta med. Är så glad att alla dom där "såkallade" vännerna är ute ur mitt liv och den här gången får dom stanna ute. 
Annars har jag haft lätt för att förlåta och självklart ska man ha det, men någonstans måste man veta sin egna gräns och inte få skit på skit på skit, och det har jag insett nu. Att min gräns är nådd och jag tänker inte lägga ner någon energi på folk som tycker sig vara perfekta, felfria och skyller allt på andra. 

Var stolt över den du är. 
Men var också uppmärksam på hur du beter dig och våga förändra dig.