Kvällsinlägg

Hej!

Imorse lämnade jag Lilja på skolan. 
Hon hade längtat att få komma dit. 
Supernöjd och glad tjej imorse ❤️
Dock var hon lika förbannad och upprörd över snön som jag var. Hon tyckte och tycker fortfarande att snön bara är ivägen nu och den kan lämna vårt avlånga land och ge oss vår, värme och glädje. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Jobbet gick bra, var så orolig över hur bussarna skulle gå... 
Meeeeeeeeen...
Jag kom hem. Trodde verkligen inte jag skulle komma hem så smidigt som jag gjorde, men ibland förvånar SL
Fick vänta lite längre än vanligt på bussen vid jobbet, men när jag kom till Slussen så gick det ändå smidigt hem, bussen jag brukar ta från Gullmarsplan dök inte upp, den som åker förbi centrum, men hittade en snabb-buss så det blev lite bättre, förrutom att jag då missade att träffa min Sara

(null)

(null)

Bilderna ovan är tagna med 4 timmars mellanrum, från samma fönster på samma träd. Till och med fönstret fylldes med snö. Var så mycket snö vid jobbet att man knappt såg bänkarna ute på gården. 

Nu ligger jag i sängen, Lilja följer med mig till jobbet imorgon så hon har nyligen slocknat här bredvid mig. Så mysigt ❣️ 
Vi har strömavbrott i delar av huset, så i mitt rum kan man ladda telefoner och ha på värme men i flera andra rum så är allting kolsvart och svinkallt. Hoppas bara att det stannar så och inte hela huset får strömavbrott. 
Internet är nere (tur att man är modern och har internet i telefonen), tvn är nere. Ja så det är lite små kris här hemma. 
Men hoppas vi snart kan lösa problemet. 

PUSS!  (null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: