Bullshit.
Den där när avundsjukan växer sig så stark att man går runt och sprider massa rykten. Vilken jävla nolla du är. Men vet du vad? Karman kommer en vacker dag äta upp dig inifrån och den dagen står jag kvar med båda fötterna på jorden.  Ge upp. Så glad att du inte längre är en del av mitt liv, trots att du är där långt i bakgrunden. Tyvärr. Men det försvinner snart det med. GOSH! Ni vet den där när människor lever i någon annans skugga och egentligen inte har så mycket till ett eget liv, men sen snackar massa bullshit för att vinna vänner. PATETISKT! Men nu börjar  allt klarna för mig.

(null)

Jag är den jag är och antingen är det bara acceptera eller så dra. Mig kvittar det. Tycker jag något så säger jag det, till den personen det gäller. Varför ska man backstabba folk? Speciellt som är ens vänner? Hör jag någon snacka om mina vänner så försvarar jag dom, i alla lägen. Mina vänner är mina vänner av många anledningar men en av dom som alla har gemensamt är att dom alltid funnits där för mig. ❤️ och jag är dom evigt tacksamma. 

I denna skeva schizofrena värld vi lever i så är det egentligen inte så konstigt att man tror på det man hör, istället för att ta reda på some facts. Men där är skillnaden jämfört med för några år sen.. tror du hellre på rykten, och på backstabbing snack. Its fine with me. Meeen jag krigar inte längre, jag ger upp den vänskapen som ändå dog ut i och med att man trodde på rykten istället. 
Och jag står helhjärtat kvar. 

Hur känner ni kring vänskap? 
För mig är vänskap någonting fantastiskt, man vet att dom alltid finns där och man finns alltid där för dom, man ger och tar. ❣️ 
Man vågar säga vad man tycker, men man säger det med omsorg utan att såra någon annan. Man tar det man tycker med den personen och backstabbar inte varandra, man står upp för sina vänner i alla lägen. Det är vänskap för mig. Och det är inte många jag verkligen kan kalla för vän och jag är faktiskt glad över det, att man har några få äkta underbara vänner.  Som man vet alltid alltid finns där för varandra, trots att man ibland blivit oense och inte pratat på ett tag. 

Sen har jag ju självklart min familj, och den är väldigt stor men ack så jävla underbar. Som finns där för varandra i alla lägen. Min fina älskade stora familj. Ni vet vilka ni är. Ni är amazing allihopa. 

FriendshipGOALS ❤️  
(null) (null) (null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: