27 Februari 2018 Tisdag

Hej! 

Jag veeeeeet.. jag har varit sämst på att blogga ett tag nu eller lite bilder har kommit upp men annars så har det inte blivit så mycket, men har varit sjuk och när jag sen blev frisk blev det en massa andra grejer som gjorde att bloggen blev lidande. 
Men jag ska verkligen försöka att bli bättre på att blogga. Vill lixom blogga men tiden och energin har inte riktigt funnits där. 

Hur som helst. 
I lördags så åkte vi ju på kryssning med Birka Paradise. Pappa körde mig till Gullmarsplan runt halv tre, där jag mötte upp Martin & Camilla. Vi gick in på Ölstugan och tog oss något att dricka innan vi åkte vidare mot Slussen och mötte upp Johan, Jessica, Karro och Robin och Pelle. En liten överraskning sådär. Därefter så  gick vi mot båten. Chrille kom efter ett tag och vid 17.00 fick vi gå på båten. 
Satt oss och tog något där inne att dricka, nämligen så att man inte fick gå mer i hytterna än. 
Och blev så att man bara gick ner i hytterna och lämnade grejerna innan man gick upp igen och åt middagsbuffe. 
Riktigt gott, men jag blev sååå mätt. 

Kvällen fortsatte, med dans, skratt, musik och glädje.  Jag kom till hytten vid 05.00 ungefär, hade verkligen så skoj. 
När klockan var 10.00 så klev jag upp och började dagen igen. 
Spelades godisbingo, musikquiz och sen kom efterlängtade Chris Kläfford och uppträdde.  Han framförde Imagine precis som i Idol och redan då rös jag men nu när jag såg det live, asså tårarna rann. Så himla mäktigt och fint och magiskt. 

Jag, Martin, Camilla, Jessica och Johan delade en taxi till Tyresö och vi åkte sen och åt mat tillsammans med Mamma, Pappa, Lilja och Ella Tyresö kök och bar innan jag åkte hem med Lilja och vi tittade på Shrek. Myskorv ❤️

Nu ligger jag i soffan på jobbet. 
Kaosens mamma att ta sig till jobbet idag och värre lär det blir när man ska hem vid 17.30. 

(null)

Puss & Kram. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: