Annandag jul.

Tja tja bloggen! 

Jag har verkligen haft supermysiga juldagar med fantastiska människor. Så tacksam. 

Dagen innan julafton så spelade vi Bingo lotto, men vi vann inget. Men var ganska väntat att man inte skulle vinna något. Men trevligt var det. 

Efter att fjärde bingon varit så ställde vi ut pepparkaka och julmust till tomten. Är faktiskt glad att Lilja fortfarande tror på tomten. Vi har ju aldrig haft någon tomte som kommit hem till oss och så, men vi har alltid lämnat nån kaka och något att dricka till tomten när han kommer på maten. Vilket också resulterat i att "tomten" lämnat ett litet paket antingen på sängen eller nu på senare år, hennes egna julstrumpa. Hon tror fortfarande stenhårt på det och läser verkligen att det är från tomten. 
Men inget hon riktigt berättar för sina kompisar och så. 

(null)

(null)

På julaftons morgon vaknade vi och tomten hade lämnat paket. Åh!! Lyckan. 
Vi började fixa i ordning oss, packa ner resten av julklapparna och sen åka vidare mot julfirandet. Var ett supertrevligt julfirande, mycket folk, se barnens lycka över alla presenter, god mat och en riktig julstämning. Barn som inte var så intresserade av Kalle Anka men man som vuxen satt helt fastklistrad. Haha.
Finns massvis mer jag kan säga om julen, men tänker att jag låter bilderna tala för sig själva.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi åkte hem och umgicks, lyssnade på roliga klipp på youtube och bara fortsatte den där härliga stämningen. 

Igår hände inte speciellt mycket, grannbarnen var över och lekte med Lilja. Hon fick ett par högtalare i julklapp, så dom hade lite disco inne i rummet. Men det var förbjudet att mammor fick vara med. Haha. 
Jahajaaa. 
Ska det börjas nu?! :)

På eftermiddagen kom Sara hit och vi låg och snackade ett tag, och åt god mat. Vi hängde med Lilja & Helin. Dom klickade med varandra och lekte. Roligt. 

(null)

 
På kvällen så drog jag ut på den där standard utgången, på juldagen och jag känner ju mig inte direkt pigg idag. Inte för jag blev full eller något, utan för jag somnade inte för ens imorse klockan 09.30. Har ju fått sjukt svårt att somna, oavsett om det är jobb dag efter eller inte. Ibland sover jag ingenting medans andra dagar så är risken att jag somnar innan Lilja. Det är jobbigt men förhoppningsvis bara en jäkla onödig fas. 
 Noah och Molly är här nu och dom är ute och leker med Lilja, åker madrass rättare sagt. Ute på vår tomt. Passar på att koppla av då jag kan, och går ibland och tittar hur det går för kidsen ute på tomten. 

(null)

Hur har er julhelg varit?!
Vad har ni gjort? 

PUSS OCH KRAM! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: