4 April 2018 Onsdag

Hej! 

Jag är helt slut. 
Haft världens jävla tandvärk hela dagen och ja, jag vet.. Jag borde kolla upp det men jag är alldeles för snål för ett tandläkarbesök. 

Stängde idag, fast jag egentligen skulle ha jobbat till 16.00, men klart man ställer upp när man kan ❤️.. dessutom fick jag ju stänga med mina två favoriter på jobbet. 
När jag slutade så skyndade jag mig till Granängsringen för att hämta lite grejer, sen stressa jag hem, för att äta middag och sen vidare att åka och handla och nu är jag äntligen hemma. Yey!! 

(null)

Igår hände inte så mycket, var iväg med bilen och fixade pass, handlade lite och umgicks med mina föräldrar & Lilja
Hjälpte en vän som hamnat på sjukhus. 
Viktigt att visa att man bryr sig när det krisar i ens näras liv. 

Imorgon har jag planerat att möta Eleni på morgonen innan jobbet. Hoppas bara på att jag vaknar. Är så jävla slut på mornarna och älskar att sova till sista sekund. Men skulle gärna vilja möta henne på morgonen. 

Nu ska jag krypa ner i sängen. 
Lilja har ju påsklov nu tillsammans med sin mormor, så inatt får jag äntligen sova ensam i sängen. Var längesen jag fick sova själv. Haha. Hon är ju som jag sagt förrut i någon fas just nu, där hon gärna inte bara ligger bredvid mig utan på mig och sover. Mammas hjärta ❤️

(null)

Hur har er dag varit? 

Jag är så glad att jag kommit till insikt med hur jag känner och vill ha det i livet just nu, att jag inte vill ha en massa problem.  Antingen vill man ha mig i sitt liv eller inte. Jävligt simpelt. Vill inte ha en massa komplicerade ord där man inte vet om man vill ha kakan eller äta upp den lixom. 

Jag kan vara vild i vissa fall, men en sak jag är.. så är det lojal. Mot alla dom jag bryr mig om och älskar. Och jag förstår om det är svårt för vissa, men jag tänker inte vara den som alla andra anses vara bra, utan jag ska vara den jag är. 

(null)

PUSS OCH KRAM SÖTNOSAR!! 

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: