1 April 2018.

Hej igen sötnosar! 

Hoppas ni mår bra. Oj vad jag bloggar idag. Känns så skönt att blogga trots att jag inte kan öppna mig med mina innersta känslor just nu. Eller jag är ju helt och hållet inte en öppen bok och håller mycket inom mig. Men jag försöker att öppna mig mer. 
Hur som helst.. 
Jag älskar mitt liv just nu, samtidigt som jag är en känslomässig bomb i andra fall. 
Det är lixom blandat. 
Men jag försöker att gå vidare, försöka släppa folk som inte vill ha mig i deras liv. 
Jag försöker inte lägga någon större vikt på dom, vill inte ha en massa energitjuvar.  Och även fast dom kanske inte tar energin medvetet från mig så tas det energi från mig att inte släppa ur dom från mitt liv. 

(null)

Hur mår ni? 
Hur har er påsk varit och vad har ni gjort? 
Jag har som sagt haft en supermysig helg med nästan alla människor jag älskar och bryr mig om. Det har varit så fantastiskt. 
TACK alla fina människor i mitt liv, för att ni funnits för mig under mina krisiga månader, nu börjar allting bli bättre och jag har fått sagt orden jag känner och det är först nu jag faktiskt vågar gå vidare av olika anledningar. Jag har insett att jag kämpat med tanken på att ha människor kvar i mitt liv, som inte vill ha mig i deras liv. Meeeeen... nu är det slut med det. Jag tänker att om man vill finnas i mitt liv då visar man det. 

Nu ska jag avsluta här för nu, så får vi höras senare. Har massa serier att ta igen också. Sommaren med släkten, Bonusfamiljen och Hem till gården, samtidigt som jag börjat titta på Huset fullt igen. Så rolig serie. Någon mer som ser på den?! 

Puss på er! ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: