Nattinlägg

Nu är det natt igen och här ligger jag vaken. Har en sjuk oro i min mage men vet inte varför, den har hållt på såhär hela jävla dagen. Sjukt jobbigt. 

Det gör lixom inte ont men känns som jag är skitnödig hela tiden. Haha. 
Förlåt för kanske lite för mycket information. 

Jag hittade en bild på instagram som jag blev helt kär i och som jag själv började reflektera över. 

Tycker bilden talar ett klockrent språk på hur många umgängeskretsar ser ut i dagens samhälle. Vi köper och köper saker: men behöver vi dom? Varför köper vi dom? Många gånger för att imponera på andra, för att få höra saker som "wow har du en sån" fast vem är det vi egentligen ska imponera på? Det är ju oss själva i allra högsta grad. Det är vi som lever med oss själva 24 timmar om dygnet. Det är vi som ser och hör våra innersta tankar dygnet runt. Det är vi själva. Och därför borde det väl vara oss själva vi ska imponera på. Förstår ni hur jag tänker? 

Jag fick mig en rejäl tankeställare med den här bilden och kommer bära med mig den här bilden länge, den tog mig med storm. För orden är så ärliga. 

Nu ska jag försöka sova så jag är pigg imorgon när jag och Lilja ska hänga med Älskling tills hans åker med grabbarna och sen kanske vi åker iväg en sväng och fixar ett ärende som behövs fixas innan Söndag. 
Puss & god natt! ❤️

Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt rätt inställning!!

2017-09-07 @ 11:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: