6 September 2017 Onsdag

Hej! 


Nu är det inte många dagar kvar på ledigheten och imorgon åker Älskling iväg med sina grabbar och spenderar helgen i en stuga, då ska jag och Lilja bara passa på att njuta. Vi kommer förmodligen hänga mest hos mina föräldrar. Älskar att vara där, att ha mina föräldrar nära lixom. ❤️ 
Jag ska även tävla i helgen, på Lördag är det mixed och Söndag inviduell tävling. Så heja på mig! 

Jag har inte känt för att blogga dom senaste dagarna men det är för att jag varit nere i en svacka. Jag har gått och varit irriterad på människor och över saker som egentligen inte är så stora. Jag och Älskling har ju haft en väldigt jobbig period mellan oss och det har satt sina spår nu. Vi har kämpa och tagit oss igenom det, det har vi verkligen gjort. Men vi har irriterat oss på varandra, bråkat med varandra och jag har varit redo att lämna honom och tänkt att det här inte är värt det. Under hela stunden har vi haft Lilja i fokus och aldrig fått henne att bli delaktig eller behöva ta del av våra bråk. Men det har verkligen varit jobbigt och igår när vi skulle sova så brast det för mig. Jag låg och grät och berättade precis vilka känslor jag haft och att jag varit osäker på om det verkligen ska vara vi. Samtidigt som jag känt att. Lämnar jag honom blir jag olycklig, jag vill vara med honom. Vi har våra dåliga perioder men är det anledning att lämna någon? Så jag har verkligen varit kluven i mina känslor. 

Idag har varit en mycket bättre dag och både jag har verkligen tänkt mer och mer och kommit fram till det jag skrev i inlägget under, att jag ska försöka se allt positivt och ta varje motgång till en lärdom. Att arbeta med att inte hamna i mina dåliga perioder, för det är bara JAG själv som kan ändra min negativitet. 


Hur som helst. 
På Tisdag börjar Lilja skolan igen. 
Både fritids och skola. 
Hon är både grymt förväntansfull men samtidigt lite rädd över att komma tillbaka till kompisarna. 
Hon är rädd att någon ska stå ensam på skolgården och känna sig utanför. Vi pratade mycket om det och jag försökte säga att märker du att någon står ensam så kan man bjuda in den att leka med dig och andra eller säga till en pedagog. 
Hon är så fin mot sina klasskompisar och medmänniskor över lag. 

Nu ska jag passa på att njuta av min baby innan han drar iväg med sina grabbar imorgon ungefär klockan 12.00. Jag kommer verkligen sakna honom, nu när allt känns så bra mellan oss igen. Nu när vi verkligen tagit oss igenom den svåra perioden och verkligen pratat ut om våra känslor och vad vi vill med framtiden. 


Ha en trevlig kväll. 
Puss!!Kommentarer
Postat av: Therese

Vad jobbigt att ni har så många dåliga perioder :(
Tar så sjukt mycket energi med sånt, ni har ju inte varit ihop så länge ännu heller. Hoppas det löser sig och att ni kan fortsätta va ihop ❤️

Svar: Ja. Men vi tror det beror på att vi bor väldigt litet oxå. Och det påverkar oss väldigt mycket. Men vi får hålla tummarna att vi snart flyttar till större.
Emeliie

2017-09-07 @ 07:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: