3 September 2017

Hej! 


Igår åkte vi först till Tyresöfestivalen. Kidsen kunde hoppa hoppborg och rida häst, få massa godis och annat skoj. Jasmine Kara skulle uppträda men vi stannade inte så länge utan var där en liten stund bara men vi hann göra en del grejer iallafall. 

Efter att vi varit där så åkte jag och Lilja till mina föräldrar, hjälpte till att fixa och plocka fram inför kräftskivan och pilkastningen. Bäst! Vid 17.00 ungefär kom Lotta och då åt dom som ville kräftor och sen efter ett tag kom även Martin och Christian. Vid 18.30 kom även Skruven och vid 20.00 så kom Älskling en sväng. Han har feber och mår inte speciellt bra, men ville komma förbi en stund och hänga med Lilja och oss andra. Han är BÄST! ❤️ Vet inte exakt när jag gick och la mig men la mig gjorde jag iallafall. Hade en grymt kul kväll med många skratt. Tack alla inblandade! 

Nu ska jag bara njuta av dagen tillsammans med Lilja och se till så vi åker hem till oss idag så vi får umgås med Älskling oxå innan han drar iväg på Torsdag.  Saknar min älskling. 

Puss!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: