13 September 2017

Jag skulle vilja skriva en hel bok om mina känslor just nu, allt är verkligen upp och ner. Ena stunden är allt bra och andra stunden känns allt åt helvete. 

Jag vet inte varför det är så men just nu är det så iallafall och jag vet att jag sårar A många gånger med att vara otrevlig och kort i tonen för att jag själv inte kan styra mina känslor och det i slutändan sårar även mig för att jag sårar än människa jag bryr mig om och älskar. 

Igår så hämtade Liljas gudmor henne från skolan och därefter så åkte Lilja hem till sin mormor&morfar och A hämtade henne därifrån och vi möttes i Tyresö centrum, där vi åt middag, handlade lite och hann leka lite i centrum. 

Vi åkte hem och mös lite, tittade på Dolly Styles egna youtube kanal som Lilja älskar och jag och A tittade tillsammans med henne via tvn. Riktigt mysigt, förrutom att mina känslor svajar upp och ner och jag och Älskling somnade till och med osams på grund av att mina känslor inte hänger med i någonting längre. 


Nu är jag iallafall på jobbet. 
Har rast och är bara tre timmar kvar tills jag slutar jobbet och åker och hämtar mitt lilla hjärta från skolan, därefter så åker vi hem och inväntar Älskling. När han kommer så åker jag iväg på föräldramöte på Liljas skola, första föräldramötet på skolan. Roligt att träffa andra föräldrar. Verkligen! 

Hur mår ni då? 
Jag mår som jag skrivit här uppe både bra och dåligt, jag försöker tänka att varje gång jag gång jag åker neråt med humöret att tänka positivt och verkligen kämpa mig uppåt och inte hamna nere i någon dipp. Och det som jag verkligen är SÅ tacksam över är att A verkligen finns där för mig och trots mitt hemska beteende så finns han & stöttar han mig. Världens bästa man ❤️ 

Nu ska jag njuta av min rast. 
Hoppas ni har en fortsatt fin dag!! Kommentarer
Postat av: Therese

Men du, det är ju inte normalt att ha såna humörs-dippar, absolut inte om det går ut över de som står dig närmast. Du kanske skulle kolla upp det med läkare? Kanske har någon hormon-rubbning eller tom lätt depression? Säger det inte av elakhet utan av omtanke för även om det är jobbigt för din omgivning så måste det ju vara hemskt för dig med menar jag. Det finns ju hjälp att få och den hjälpen ska man ta för det är inte kul att gå runt o må dåligt ❤️

Svar: Jag vet gumman. Det är sjukt jobbigt. Verkligen. Ibland vet jag knappt om jag och A borde vara tillsammans, att han förtjänar bättre än mig för att jag har mina dippar. Vill att alla ska må bra lixom. ❤️❤️
Emeliie

2017-09-13 @ 17:10:34
Postat av: Mija

För ett tag sen så kände du dig utarbetad, trött och stressad och då skrev jag till dig att jag själv blev sjukskriven för utmattningssyndrom, dvs att jag gått in i väggen. Det kan vara så att det fortfarande är det som är problemet för dig. Bara för att man haft semester så betyder det inte att man är tillräckligt utvilad och åter på banan. Jag föreslår att du bokar tid med en läkare och berättar om detta. Jag var också hemsk i mitt humör innan jag blev sjukskriven, ledsen, arg, fräsig, trött, förvirrad, ännu mer trött, ledsen och irriterad.
Du kan maila mig eller lägga till mig på Instagram eller Facebook så kan jag berätta mer och stötta om du vill.
mijauz@yahoo.se
mijaraitio på Instagram
Mija Raitio på Facebook

Svar: Tack vad snällt!
Emeliie

2017-09-14 @ 14:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: