1 September 2017 Fredag

Hej! 


Jag har haft några helt fantastiska semesterdagar och kommer fortfarande vara ledig en vecka till. Börjar jobba igen den 11 september och jag har verkligen bara njutit, försökt inte tänka på jobb och annat som tillhör vardagen och det har funkat. 

Imorgon är det lite fest som gäller med grymma människor och bara njuta för fullt av semestern. Fira in hösten för helt ärligt så har jag aldrig längtat så mycket till julen som jag gör i år. Jag brukar lixom vilja hoppa över den högtiden men nu verkligen längtar JAG. 

Så vad har vi gjort hittills på semestern? Vi har njutit av alla barnen, Lilja har varit i skolan några dagar och bara hälsat på och vi har lekt och hängt i parker. Vi har varit på Skansen och Gröna Lund. Vi har tagit dagen som den kommit och inte tänkt på morgondagen så mycket. Här nedan kommer lite bilder från vår ledighet hittills. 

Så vad är planerna för resten av ledigheten? Ingenting. Imorgon ska vi ha lite party och bara njuta av ledigheten och sen ska vi ta dagarna som dom kommer. Nästa helg är det tävling som gäller hela helgen i Norrtälje och då ska även Älskling åka bort med sina grabbar och njuta. Min stora plutt ❤️💯 Vad jag kommer sakna han. 


Älskar verkligen mitt liv som det är just nu. Allt är bara så himla bra och perfekt. Jag kan inte med ord beskriva vad det är som är så bra och perfekt, det bara lixom känns så. 

Hur är ert liv? 

Har saknat att blogga om mina dagar så kommer börja blogga mer om mina dagar igen. Det har varit en pers för mig att blogga men nu känner jag mig redo att börja blogga igen. 
Jag har förlorat en del av mig själv i och med att inte blogga, samtidigt som jag fått ett annat perspektiv på många saker och fått mig att inse hur jag vill blogga i framtiden och det är så jag kommer fortsätta. Både vardagliga, känslomässiga och tankefulla inlägg. 

Nu ska jag leka med Lilja & Molly och bara njuta av denna lugna Fredag. 
Puss! Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskar hur ni verkligen spenderat tiden med Lilja och din kille och Lilja verkar verkligen vara kompisar...

Svar: Dom tycker om varandra jätte mycket :)
Emeliie

2017-09-02 @ 09:31:38
Postat av: Anonym

En fråga bara, och det är ingen kritik emot era val..
men är inte Lija i sin förskoleklass nu på dagarna? Är hon hemma med er istället för att du har valt att tagit sen semester?
Jag vet att det inte är någon skolplikt i förskoleklassen, men om hon ändå har börjat på en ny skola så borde hon väl vara där och få lära känna alla.
Nu kanske hon visst är där varje vardag, och att det är jag som missuppfattat texten.
Jag har själv en 6 åring som började nu.

Svar: Hon har inte varit där varje dag. På grund ut av att vi passar på att göra saker med henne som en familj den här semestern, som att gå på gröna Lund, Skansen, ja och en massa annat. Hon skulle kunna vara där varje dag men jag är föräldraledig, vilket då innebär att jag ska vara med henne. Tanken var nämligen annorlunda från början, vi skulle ha åkt utomlands under denna period men eftersom att min Farmor ligger på sjukhus och legat där ett bra tag, nästan sen vi kom hem från Finland så ville inte vi sätta oss på ett plan långt bort utan hålla oss nära. Att flyga härifrån till Finland tar 1 timme ca, men att hitta flyg som passar och som går från Spanien är lite svårare. Så egentligen skulle hon inte alls ha varit i förskoleklassen men eftersom att vi inte åkte hängde hon där den första veckan några dagar, och sen har hon fått vara ledig. Hon är riktigt glad över att verkligen tiden finns nu att kunna göra saker. Men hon pratar oxå väldigt mycket om skolan och hur hon vill gå dit när ledigheten är slut.
Emeliie

2017-09-02 @ 20:33:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: