När man inte riktigt ver

Jag vet inte längre någonting, varken ut eller in. Jag vill att all smärta bara ska försvinna ifrån mig. Varför ska det vara så komplicerat att få vara glad någon gång? Jag vill bara att allt ska vara som det brukade vara, när jag var lycklig, när du var lycklig. När vi båda var lyckliga tillsammans. Varför kan vi inte bara få bort smärtan och allt det jobbiga från oss? Varför ska vi fortsätta leva i ett mörker. 


Jag tänker inte längre bara sitta och vänta på att allt ska bli bra, för det verkar inte någonsin bli det igen. Jag har förlorat många människor i mitt liv, ibland för min egna dumhet och ibland av andras dumhet. Men att förlora dig för att vi båda är för stolta och älskar varandra för mycket. Det gör ont att ens tänka på. 
För jag älskar dig; älskar dig så enormt mycket och det känns som om stegen jag tar, tar jag för dig, för oss. 
Usch. 
Jag har inte velat skriva om det här i bloggen utan har byggt upp en fasad, byggt upp en mur så ingen egentligen ska veta men när verkligheten hinner ikapp än och man börjar inse vad som egentligen är fel. Att säga jag älskar dig har aldrig varit lätta ord för mig, aldrig. 
Men att säga det till någon och inte få respons, det sårar och det gör ont. 
Jag hoppas vi kan lösa det här och att vi kan gå vidare men jag vet inte.. 
Just nu känns allting bara mörkt & grått. 
Kommentarer
Postat av: Therese

Men vad är det som händer? Är det A? ❤️
Har du kontaktat läkare ännu? Tror du kanske är lite deppig eller på väg in i väggen o då måste man få hjälp! Är ju inte kul att gå runt o må dåligt gumman. Du är värd mer än så 💙
Kram

2017-10-11 @ 19:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: