Life 👊🏽

Jag vet att livet inte bara handlar om lycka utan också om att kämpa och klara sig ur tuffa tider och ha mer lärdom om livet. Jag vet det. Problemet är bara att när man är inne i kaoset, inne i den tuffa tiden, när jag är inne i fasen som gör att jag skulle kunna bryta ihop bara fel person sa hej. Då ser jag inte orden så självklart mer. 

Många har frågat i verkliga livet om jag är ledsen för att vi inte bor ihop mer och självklart är jag det men det är inte den största sorgen. För vi båda vet att vi flyttade ihop tidigt av olika anledningar och kanske var det där mycket av misstagen låg, att vi flyttade ihop för tidigt. 
Jag säger inte att jag inte anser att det var rätt att göra slut, eller jo. 
Han ville det och då självklart var det rätt men jag menar.. Jag älskar honom än, jag tar honom tillbaka alla dar i veckan om han bara skulle vilja, jag ser fortfarande min framtid med honom och är det inte med honom så vill jag inte ha någon annan. 
Meeeeeeen... Jag försöker vara stark framför Lilja, vi pratar om A. Hon mer öppet än mig men han är lixom inte ett förbjudet samtalsämne. 
Och det är tufft att vara stark hela tiden, inte tufft på det sättet att jag blir cool, utan tufft på sättet att mitt hjärta går sönder varje gång jag hör hans namn, varje gång jag ser honom framför mig, varje gång jag tänker på honom, varje gång jag påminns om honom. 

Men jag försöker fokusera på andra saker i livet, Lilja är självklart klart alltid prio ett men därefter så är det just nu jobb. Fixar med jobbet och när jag kommer hem från jobbet och Lilja sover, så fixar jag ännu mer med jobbet. Jobbet är bra för att få mig att tänka på annat och när jag dessutom vet att jag gör ett grymt bra jobb och är en rättvis pedagog. Då älskar jag att göra mitt jobb ännu bättre. Så då passar jobbet bra att fokusera på. Verkligen. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: