Kvällsinlägg

Tjena tjena! 

Hoppas ni alla mår bra. Det gör vi iallafall just nu, men snart är förkylningstider här och då lär väl min helveteshosta komma tillbaka som gör att alla sover dåligt. 
Hatar när jag får sån hosta. Men borde inte tänka på den nu, borde leva i nuet lixom. 

Försov oss ju imorse, men Lilja var superduktig på morgonen medans jag sprang runt som en irrad höna så klädde hon på sig och borstade tänderna och tog sina vitaminer. 

Vi gick mot bussen och hon ville så gärna ha sin nya jacka till skolan för att visa kompisarna och pedagogerna. Så jag lät henne, hon hade ju med sin andra lekjacka oxå. 

(null)

(null)

Jag åkte vidare mot jobbet och kom fram vid 09.30, bara kicka igång dagen direkt. Efter rasten så fixade vi i ordning inför vår brandövning som vi skulle ha på jobbet. Alla kids var verkligen så duktiga ❤️. 

När jag slutade vid 17.00 så tog det lite tid att ta sig till Granängsringen, handlade en liten present till Lotta påväg dit oxå. Hon har ju verkligen ställt upp på mig och Lilja och finns lixom alltid där för oss så jag känner mig nästan dålig som inte visat uppskattning, så köpte med mig en liten present till henne. 

(null)
 
Jag kom dit och eftersom alla redan ätit så åt jag lite snabbt och sen testade vi godis, eller jag ska inte ljuga. Dom testade godis och jag filmade. En liten film snutt av det finns i inlägget under. Många skratt fick vi och har inte mycket som ungarna tyckte om. 

Nu sitter ungarna och tittar på tv, eller Molly är påväg att sova och snart ska även Lilja & Noah sova så att dom är redo för skolan imorgon, med gympa och sådär. Jag är verkligen glad över att Lilja och Noah går i samma skola och att dom har så bra kontakt med varandra som dom har. Dom är så taighta att dom ofta blir som syskon. Älskade ungar! ❤️ Tar hand om varandra, bryr sig om varandra. 

(null)
 
Nej. 
Nu ska jag vara social med kidsen innan dom ska sova. En riktigt mysig Torsdag med andra ord. Och imorgon är det fredag. Wiho!
Har planerat att möta bästa Eleni i Gullmarsplan på morgonen. Älskar våra stunder, oavsett korta eller långa lixom. Men den kvinnan har sen jag lärt henne verkligen fått mig att se saker med andra ögon. Fantastisk vän! 

Puss & kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: