Kvällsinlägg

Shululu! 

Vilken dag det varit idag. Jobbet gick helt okej faktiskt, men regnet drog ner mitt humör. Och jag stannade kvar en stund idag på jobbet för att det behövdes, så när jag gick från jobbet, helt dygnsur så var humöret helt borta. Men pratade med Mamma i telefon och hon kunde få mig på bättre tankar. 

Åkte och hämta Lilja från skolan och vi drog till centrum och köpte middag, fick bli Subway. Så himla gott. Handlade även en ny jacka till Skrållan. Som hon tjatat om den och nu äntligen har hon fått den. 
Bara det att det får mig redan att tänka på hur tonåren kommer bli, med tanke på hur hon redan är så mån om vad hon sätter på sig, hur det  ser ut och hur allt matchar tillsammans. 

(null)

(null)

Nu har vi ätit middag och Lilja har precis duschat och jag ska väl snart se till att hon hamnar i sängen och sen ska jag packa hennes väska eftersom vi sover hos Lotta och ungarna imorgon. Så mysigt. 

Hur har er dag varit? 
Min dag bortsett från mitt dåliga humör och det hemska vädret varit okej, inte hunnit tänka eller känna efter men kvällen börjar infinna sig och jag känner att det här kommer bli en rolig tankekväll. 

See you later alligator! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: