Inlägg

Hej igen! 

Jag börjar älska den här förnyelsen av bloggen mer och mer. Den är så enkel via telefonen och det går så jäkla snabbt. Och att lägga in videobloggar är verkligen så enkelt. Så kommer försöka videoblogga mer, just för det ger mer än vad bara skriva gör ibland. Ibland behövs det upplevas för läsarna också för att förstå det roliga och mysiga. 

Nu ska jag börja sminka mig här hemma. Funderar på att ha lite teaterblod på mig jag med. Bara för att det är Halloweendisco på G lixom. Vad tror ni? 
Ska ni på något halloweenparty? 
Vi ska ju iväg på det idag, två timmars disco med alla barnen. Så himla roligt! 

Har inte hunnit betala alla räkningar än heller, men hoppas jag hinner det innan vi åker och Pappa kommer hem och kör oss till Lotta and the kids. 

En sak jag själv kommit på mig att göra som jag kan störa mig så mycket på hos andra är när man skriver eller pratar och blandar svenska och engelska ord. Jag gör det själv (ovan finns beviset) men jag kan verkligen störa mig på när andra gör det. Haha. Som sagt. Det är lätt att peka finger på andra och inte se vad man själv gör för fel. Så varje gång nu när någon pratar eller skriver med blandade språk så ska jag verkligen tänka på det och inte bli irriterad.  Vore ju att vara dubbelmoral lixom. 

Vet någon vad det är för väder imorgon? iPhone appen kännas inte så jätte pålitlig, någon som kanske sitter på ett superbra tips på väderapp. 
Grått får det vara men hoppas vi slipper regnet imorgon på Gröna Lund. 

Det här med att dra ut på alla grejer för att göra allt i sista stund är en specialité för mig, som ni märker så skrev jag att jag skulle börja sminka mig men jag hittar lixom mer saker att skriva om. Kanske inte jätte intressanta och vettiga för en del av er, men jag vet själv att jag sminkar mig bättre under press. Helt sjukt egentligen. 

Jag är verkligen så less på hur en del killar tänker. Läs verkligen raden en del killar som en del killar och INTE alla. Men jag och A har alltså separerat och jag försöker lixom klara dagarna så som dom är nu och bara för vi har separerat betyder det  inte att jag inte älskar honom och bryr mig om honom och defensivt inte att jag är redo att börja dejta andra lixom. Om jag någonsin blir redo för det (så känns det nu). Men så börjar killar speciellt såna jag känt tidigare eller haft kontakt med tidigare höra av sig och bara ses? Vi slutade ses eller träffas eller förlorade kontakten av en anledning så varför skulle jag bara för jag separerat från den killen jag älskar av hela mitt hjärta vilja träffa er igen?  Nej tack. Sluta bara. 

Ha en trevlig dag. 
Nu måste jag göra mig klar. 
Puss!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: