Helgens alla äventyr.

Hej! 

En fullspäckad helg har snart nått sitt slut och både jag och Lilja är supernöjda med helgen. Verkligen. 

Började som sagt helgen med att hämta min post från A, och handla för att sen åka hem och ha fredagsmys, somna tidigt och äta godis och bara mysa på hög nivå. 

A var som sagt inte hemma och det var verkligen med blandade känslor jag var i lägenheten, ingenting såg ut som när vi bodde där, men ändå ville jag bara låsa fast mig själv där och aldrig gå därifrån. 

(null)
 
På Lördagen när vi vaknade så fixade vi och donade hemma, plockade undan massa saker. Skönt att ändå få lite ordning i allt kaos just nu, vet knappt vart mina grejer står utan allt är en enda stor röra. Men men. Därefter gjorde vi oss redo för Halloweendisco i Granängsringen. Jag hann inte sminka mig innan Pappa kom hem och vi åkte och åt lunch på McDonalds och därefter åkte vi hem till Lotta, Noah och Molly. Jag hjälpte Noah med hans målning i ansiktet och sen dansade vi lite på deras Wii spel innan vi gick ner till lokalen som discot skulle vara i. 
(null)

(null)

(null)

Discot höll på till klockan 17.00 och därefter så hämtade Pappa och Mamma oss runt 18.00 och vi åkte hem till oss. Jag sminkade om mig och gjorde mi redo för en kväll ute med Lotta. Vi möttes i Granängsringen vid 21.00 och gick in på puben där. Satt och snackade, även John var där med sin polare så vi hängde med dom en stund innan vi drog ner till centrum och gick på White rice. Latinokväll. Yey! Vi dansade, drack och socialiserade oss. Danne var där så vi hängde vid hans bord. Vid 01.00 stänger dom och vi hängde kvar en stund utanför innan Lotta åkte hem till sig och jag hem till mig. Hade sällskap i telefonen hem.  Haha. Sjukaste samtalet på länge. Fick mig många goda skratt.  (null)

(null)

Vaknade imorse av att Lilja började klia mig på ryggen. Hur mysigt? Vi låg och mös ett tag och sen klev vi upp och åt frukost tillsammans innan vi gjorde oss redo för att Gröna Lund. Lotta och ungarna kom till 10.30 och barnen taggade till. Molly fick hänga med farmor och farfar idag. Så fick Lilja & Noah åka till Gröna Lund med oss. 
Vi stannade till i Gullmadsplan och åt mat på Trafiket innan vi drog vidare till Gröna Lund. Yey!  (null)

Vi kom till Gröna Lund lite efter 12.00 och barnen började åka saker direkt. Jag ångrar nu i efterhand att jag köpte åkband till mig, då jag bara åkte en karusell på hela tiden vi var där. Men det kunde jag inte vetat i förväg. Dom hade dekorerat superfint och allt var verkligen uppgjort så bra. Vi åkte blå tåget tillsammans (spöktåget) och jag skojar inte när jag säger att JAG var livrädd. Speciellt på slutet. Levande människa som går bredvid vagnen och helt plötsligt borta och sen tillbaka och skriker högt. Jag skrek och blev verkligen livrädd. Jag som verkligen kämpade med att inte visa min rädsla för Lilja, för att lixom inte smitta av mig. Men då blev det nog och jag kunde inte hålla mig. Ungarna tjatade om att få gå Olustiga huset men vi såg både människor som gick ut tidigare än vad man ska, samtidigt som vi såg människor som kom ut gråtandes därifrån. Så nej. Vi beslutade oss för att inte gå in där. Flera jag känner hörde även av sig och sa att det var riktigt jäkla obehagligt där. Så lika bra att inte gå in där, dom höll sig till som "vanliga" karusellerna. 

Vid 17.00 fick vi nog och drog därifrån. Mörkret hade lagt sig över Gröna Lund och det var bara en timme kvar tills ett led med zombies, clowner med mera skulle gå runt. Och det ville vi verkligen missa. 
Helt trötta och sluta men framförallt kalla, så tog vi båten till Slussen, bussen till Medborgarplatsen och därifrån tunnelbana till Gullmadsplan och därifrån buss till Lotta and the kids. 
Vi fick vänta en liten stund men sen kom Mamma och Pappa för att lämna Molly men också för att jag och Lilja skulle åka hem. 
Varit hemma i lite mer än en timme nu och kylan har tagit över min kropp. Jag som aldrig fryser lixom. Tänker jag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag snart hjälpa Pappa med fakturor och sen bara lägga mig under täcket och inte kliva upp för ens imorgon när klockan ringer. Svinkallt. 

Hur har er helg varit? 


Kommentarer
Postat av: Natalie

Jag och Lloyd var också på grönan idag under samma timmar som er :p

Svar: Men vad tråkigt att vi inte sågs!! Tyckte Lloyd det var läskigt??
Emelie Lönnroth

2017-10-29 @ 23:18:08
Postat av: Natalie

Jag kollade efter er någon gång då och då.
Blå tåget tyckte han var läskigt:p Lilja då?

Svar: Lilja tyckte blå tåget var läskigt på slutet när den där kvinnan kom efter vagnen men det var för jag själv blev så jäkla rädd då så både Noah och Lilja började gråta. Gick ni något annat spökhus? Tråkigt att vi inte sågs. Lilja pratar fortfarande mycket om Lloyd. Hoppas ni mår bra :)
Emelie Lönnroth

2017-10-30 @ 07:35:43
Postat av: Natalie

Nä jag gav min biljett till motel hell (o) till min bror.
Han och mamma fick stå typ en timme i kö dit. Men det var läskigt sa dom. Jag är rätt feg 😂

Svar: Jag har blivit feg på äldre dar.. spöktåget räckte för mig lixom.
Emelie Lönnroth

2017-10-31 @ 06:32:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: