24 Oktober 2017 Tisdag

Hej! 

Jag kan inte sova, har tittat på flera dagars Paramparca då jag egentligen inte glömt bort att titta, men har kommit annat emellan som gjort att det inte blivit av. Men idag kollade jag några avsnitt och vad det händer grejer nu. Är det fler än jag som tittar på den serien? Vad tycker ni om den? 

Imorgon är det dags för jobb. Yeah. Och därefter hämtar jag Lilja snabbt från förskolan, eller jag ska även möta min moster i Gullmarsplan snabbt och få en grej till Mamma. Men sen därefter hämta Lilja. Vi åker då direkt hem och packar väskan, äter middag, duschar och hoppas på att lampan jag köpt till hennes rum kan bli uppsatt så att hon äntligen på nytt får sova i egen säng, i eget rum, med alla hennes 1500 gosedjur. 

För på Torsdag så går Lilja hem med sina kusiner, Lotta hämtar dom alla från förskolan & skolan och så går dom hem dit och sen åker jag dit direkt efter jobbet. Mysigt. 
Jag och Lilja ska nämligen sova där och vi har lovat ungarna att vi ska testa godis, dom har sett en del youtube klipp med just folk som testar godis, så nu ska även dom få göra det. Vem vet kanske kommer filmen upp här i bloggen om jag bara fattar hur man gör nu när appen är ny igen. 
Så går vi tillsammans mot skolan på Fredagen, som Lilja längtar. 

På Fredag händer inget speciellt, bara ta det lugnt, umgås med Lilja. Hade Magnus varit kvar i IDOL hade man kunnat kolla på det men nu när han åkt ut känns det helt ovärt ju. Men.. Sen på Lördag så är det Halloweenparty i Ringen för ungarna så då  ska jag och Lilja dit. Mysigt.  
Och sen på Söndag, så blir det Gröna Lund. Ungarna är helt exalterade redan nu, och jag och Lotta skiter typ på oss bara vi tänker öp det. Jag hatar sånt här, tro det eller ej men jag är livrädd för spöken och sånt. Ni ska se mig ensam hemma, står jag i köket som man där ifrån INTE ser ut till hallen, så springer jag utan att överdriva var 20 sekund för att se om något är förändrat eller någon står där. Så jävla obehagligt.  Men jag jobbar på det och ska försöka gå ner till källaren helt ensam. Skräck. Tvättmaskinerna står där nere så ska verkligen försöka.  Måste våga övervinna mina rädslor lixom. Och det här är en av dom största. 

Men det kan verkligen bli spännande på Gröna Lund just därför. Ungarna är sjukt taggade! 

Har pratat med en vän via messenger nu under kvällen som fick mig att inse att alla har vi våra problem och man ska aldrig minsta ner sina egna eller någon annans problem, för just för den personen är det, just det problemet den krigar med nu. Kloka ord från en klok person. TACK för dom orden. Det värmde. 

Lilja ligger bredvid mig i sängen nu och det är så sjukt varmt. Hon har båda sina stora gosedjur i sängen, plus henne själv. Och hur mysigt det än är att hon ligger nära mig är det oxå sjukt jobbigt, för hon är så varm av sig och har alltid varit. Meeeeen.. jag står ut. För hennes skull, så gör jag allt. 

Vad är era planer för helgen?  (null)

Nu ska jag försöka sova jag oxå, ska upp tidigt imorgon och lämna Skrållan på skolan och sen dra vidare mot jobbet. Älskar hur jag verkligen kan fokusera på jobbet och släppa tankarna, känslorna för stunden. Det är en mäktig känsla. En helt fantastisk känsla, där jag lixom inte känner något alls utan gör mitt jobb, gör det jag är bra på och ser till att alla har det bra. 

Puss & god natt! ❤️
Kommentarer
Postat av: Therese

Planerna inför helgen är att amma, amma och amma haha. Livet som nybliven mamma är att hänga hemma o lära känna lilla Isak. Klagar inte då jag inte skulle byta bort detta mot något annat i hela världen 😍
Nästa år ska jag också fira halloween på grönan!!! Gud så kul!

Svar: Ja det är ett nytt sätt att fira halloween på. Kul vet jag inte Therese, kommer ju förfan skita ner mig.
Emelie Lönnroth

2017-10-25 @ 00:26:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: