18 Oktober 2017

God morgon! 


Påväg mot jobbet nu. 
Skönt att vara ute i god tid och verkligen kunna sitta en stund innan man börjar, om det så handlar om bara 10 minuter. 

Igår efter jobbet så åkte vi till Nacka Forum och handlade Halloweendräkt till Lilja som ska på Halloweenfest nästa vecka i Granängsringen. Roligt! 

Vi åt mat där också och jag försöker verkligen få tillbaka aptiten igen men det går lixom inte. Tyvärr. 

Pratade med A igår i telefonen. 

Det gjorde riktigt jävla ont och trots att det sårar mig att prata med honom, att veta att det inte är han och jag mer så var han ju inte bara min sambo utan bästavän också. Så någonstans i all smärta så är jag så oerhört glad att jag kan prata med honom och att vi lixom inte är ovänner. 

Vad jag saknar dig! 

Jag gör verkligen det, av hela mitt hjärta. 
Världens finaste A! 💔 
Han är verkligen den finaste människa jag känner, så godhjärtad, generös och kärleksfull. Han har gett mig så mycket positiva saker i livet. 
Jag saknar dig A.  

Men det är skönt att jag jobbar, det får mig att tänka på annat, fokusera på jobbet och försöka slippa känna och tänka en massa. Det är dom här ensamma stunderna som jag tänker och känner och har ont i hels hjärtat och själen. 


Hoppas ni alla mår bra iallafall och att livet rullar för er trots det ruskiga höstvädret. Nu vill jag bara boka en resa, långt härifrån och slippa känna och bara njuta. 


Tack till alla er som finns där för mig och stöttar mig i det här, ni är fantastiska! 

Nu ska jag lyssna på mina blödiga låtar på Spotify och hoppas att jag faktiskt kan lyssna klart på en låt, det går lixom inte. Alla tankar går tillbaka till A, allt påminns om honom. 

Hörs!! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: