17 Oktober 2017

God morgon! 


När ens morgon blir bra för att man träffar Eleni i Gullmarsplan. Jag är på bristningsgränsen hela tiden och krigar vidare trots att jag helst skulle önska det här inte hänt. Jag krigar på och tänker på jobbet, försöker släppa tankarna från all smärta och fokusera på det som faktiskt är bra, så som min dotter, föräldrar, bröder, brödersbarn och vänner. Samt såklart jobbet. 

Jag har ju alltid varit en sån person som vill stänga in mig i smärtan och inte prata om den. Vad tjänar det till egentligen? Jag vet inte men har alltid gjort så. 

Kommer tidigare till jobbet idag oxå, Pappa körde oss till Liljas skola så jag lämnade henne lite tidigare än vanligt vilket gör att jag är tidigare på jobbet. Ganska skönt faktiskt. Sitta och ta det lugnt tills man börjar. Jobbar 08.00-17.00 idag. Tack Maggan för hjälpen med hämtning av Lilja idag, hon är så glad ❤️. 

Jag kan knappt lyssna på min Spotify lista nu. Måste uppdatera med massa glad musik så jag slipper höra varje låt som jag tänker på han och känna smärta. 

PUSS!Kommentarer
Postat av: Kamilla

Låter som du har det jobbigt just nu. Var rädd om dig.
Jag har också svårt att prata om sånt som är tungt och stänger gärna inne fast jag vet att jag inte borde .
Hoppas din tisdag blir en bra dag.
Kram Kamilla

Svar: Tack fina du!!
Emelie Lönnroth


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: