9 November 2017 Torsdag

Hej! 

Min energi är lika med noll, men jag har lovat att åka och lämna ungarna. Energin är redan slut, men men. 
Sen ska jag bara hem och allmänt dö, febern kommer och går. Kan min kropp inte bara bestämma sig om jag ska ha feber eller ej. 

Jag uppdaterar ibland med flera inlägg per dag, så glöm inte att kolla neråt i bloggen. Har fått höra att jag bloggar för mycket och skriver för mycket. Vad tycker ni? Jag försöker inte skriva så mycket, och försöker skriva om intressanta saker men vad är intressant för er? 
Kom gärna med förslag om vad jag kan skriva om. Bloggen har nu den senaste tiden blivit väldigt mycket dagbok, med en massa känslor och sånt som jag många gånger valt att inte skriva om. Är det något ni gillar? Eller vad vill nu att jag ska blogga om? 

(null)Kommentarer
Postat av: Natalie

Jag tycker det är kul att läsa om blandade saker. Men man lär ju känna dig mer som person, om du också skriver om känslor.
Tror det är bra för dig att få ut det du känner. Det kanske hjälper dig längre fram, att kunna visa dina känslor. Hoppas Lilja och resten av familjen mår bra

Svar: Alla i familjen mår bra. Bara jag som går upp och ner från nervvrak till superglad på några sekunder. ❤️
Emelie Lönnroth

2017-11-10 @ 14:53:07
Postat av: Natalie

Vad skönt.
Ok. Men det visar ju bara att dina känslor för honom verkligen var/är äkta

Svar: Ja verkligen. Men frågan är om dom är besvarade och det är det jag inte tror. Det är det som gör allting så jobbigt. Varför ska kärleken kompliceras för? Låt människor älska och älskar man en människa så borde man bli älskad tillbaka . Hoppas allt är bra med dig och familjen! :)
Emelie Lönnroth

2017-11-10 @ 15:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: