5 November 2017 Söndag

Finns få människor som faktiskt funnits där under min tuffa period i livet, folk jag inte trodde skulle kunna förlåta för dumheter jag gjort har kommit tillbaka och verkligen visat sånt stöd, varit där och lyssnar, resonerat och Bara funnits där. Och det har betytt guld för mig, verkligen. 
Kommer aldrig någonsin kunna visa tillräckligt med tacksamhet, men jag lovar att göra samma sak för er om ni behöver mig. 

Jag har haft en fullspäckad helg med roligheter men samtidigt med tråkigheter, tänt ljus för våra saknade själar och lixom ägnat min tid åt folk som får mig att må bra och det har varit värdefullt för mig. 
Blandat helgen med familjen & vänner och fokuserat på just mig. 
Lyssnat på bra musik och tänkt med andra ögon på saker och ting. 
Trots att det enda jag kommer fram till är samma sak, om och om igen. 

Nu ska jag ta tag i allt det där med utbildning, eller inte precis just nu på sekunden utan under den  kommande framtiden, samt med mig själv och mitt egna välmående. 
Se till att Lilja har en glad mamma, som gör roliga saker med henne och gör saker med henne. Hon är mitt allt, den människan som ger mig gråa hårstrån men samtidigt så mycket kärlek på samma gång. Den jag skulle offra varenda ben och del av mig för att hon skulle få ett värdefullt och lyckligt liv. 
Min egna person. ❤️

Tack för ikväll älskade du, det värmer i hela mitt hjärta att du finns där för mig så som du gör, att vi kan ventilera tillsammans och gå igenom det här tillsammans. Jag älskar dig så enormt mycket och är så tacksam för att du är i mitt liv, verkligen. 

Nu ligger jag i sängen och ska ladda upp för ännu en jobbvecka, känner hur halsen börjar göra ont men det är såna tider nu, och det ska inte få stoppa mig. 

God natt raringar!

(null)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: