4 November 2017

Hej! 

Igår så var det sista dagen på jobbet för den här veckan och när jag gick därifrån klockan 16.00 så var jag så nöjd! Verkligen! Ville bara hem och jag åkte hem. Mysigt. 
Kidsen lekte och busade och strax därefter blev det middag. Kidsen fortsatte leka och vi hade ett litet minidisco med musik. 

När ungarna hade somnat och mina föräldrar sagt att dom kunde vara spontant barnvakt till Lilja så åkte jag till Tyresö centrum och mötte upp Emma. Vi drog in till Olearys vid Tele2 arena. Fatta känslan när Sverige tagit sig långt i typ fotbolls-VM eller EM och man sitter där inne, mäktigt känslan. Eller under ishockey VM eller så. Det var så himla stort och jag kände bara hur jag ville åka dit när det är en stor match för att få vara en del av det mäktiga därinne. 

Vi gick sen till Coloseum och om vi säger såhär, jag går aldrig mer tillbaks. Haha. Bara 18 åringar, eller nästan bara och jag kände mig som en mormor. Trots att jag bara är 27. Personerna där var precis som man själv var när man var 18, väldigt dryga. Ett jätte gulligt tjejgäng kom fram och pratade, dom var själva lite lost där inne och hade fått elaka blickar och ord mot sig. Så jävla nasty
Drog därifrån vid 01.30 för jag kände att det gick räcka med det där stället för mig. Inget ställe för mig. 

(null)

Nu försöker jag lösa ett problem jag har, då jag har alldeles för mycket att göra och knappt någon tid men hoppas jag kan lösa det. 

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: