31 Maj 2017

Hej! 


Alltså jag mår verkligen skit. Sovit typ hela dagen. Lilja har verkligen varit super duktig och hängt med min Mamma hela dagen. Gör så ont i magen men jag försöker ändå äta och få i mig näring lixom. 
Det är ju inte magsjuka men jag mår ändå lixom dåligt, det är hemskt. 
Ska ringa min vårdcentral imorgon och se vad dom kan göra för mig om mina svar har kommit, vilket dom borde ha gjort. 
Men läkaren jag träffade verkade inte vara den snabbaste killen i stan och inte helt lycklig med sitt yrkesval. Haha. 

Får vara hemma imorgon med och hoppas på att magen blir bättre. Det är såna här dagar jag önskade att Liljas förskola låg nära och man kunde lämna in henne där och hon gick ha lite roligt under dagarna, men eftersom det är en bit dit så blir det lättare att ha henne hemma. 


Nu så kör Pappa hem oss och vad jag ska kramas med min Älskling idag, saknar honom så enormt. Och då har vi bara varit borta från varandra ett dygn. 


Längtar till Juli då vi åker den 20-23 till Finland, går på bröllop för min kusin och hennes kille, vi träffar min farmor och hela min släkt i Finland, ska bli så kul speciellt nu när Älskling ska med. Verkligen! 
Min älskade fina ❤️ 
Vi blir 4 vuxna och tre barn som åker med bilen, full bil men kommer verkligen bli så kul. Att Lilja får komma bort lite från vardagen här och man passar på när man är ledig. Bäst!! 
Saknar Borgå! 

Vad är era planer för sommaren? 


Nej nu ska jag lyssna på musik, bara försöka njuta av resan hem till vår lilla lägenhet, men vi trivs. ❤️  Finns det hjärterum så finns det stjärterum lixom. 

PUSS! Kommentarer
Postat av: Sara

Det var länge sen du skrev om Nova, hur gammal är hon nu? Hur är ni släkt? (Om ni är det 😊) Tack för en härlig blogg, kikar in varje dag! 😘

Svar: Tack för din fina kommentar. Nova har flyttat till en annan stad, långt bort från oss. Tyvärr. Därför blir det inte så mycket prat om henne, men hon är fortfarande en del av oss. Tänker på henne jämt. Hon fyller 11 år i år. Stora tjejen!! :) Vi är ej släkt utan en vän till familjen, för Oss är hon ändå en del av familjen :)
Emeliie

2017-05-31 @ 21:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: